20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Youtuber δείχνει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Switch στην TV σας χωρίς το dock που το συνοδεύει (video)

    Ιδιαιτέρως ικανοποιητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πορεία του Nintendo Switch μέχρι και σήμερα στην αγορά, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δε λείπουν κάποια μικροζητήματα όσον αφορά το hardware. Ένα απ’ αυτά αφορά το dock του Switch -το οποίο είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ αν κάποιος θέλει να παίξει Switch games σε μία τηλεόραση- και το οποίο μπορεί να γρατσουνίσει μέρη της οθόνης της κονσόλας. Ενας Youtuber βρήκε λύση σ’ αυτό και μας την παρουσιάζει.

    Η όλη διαδικασία, όπως θα δείτε και στο video που συνοδεύει το άρθρο μας, περιλαμβάνει δυο πρόσθετα εξαρτήματα. Ένα USB-C καλώδιο προέκτασης και ένα ξεχωριστό πρόσθετο stand για το Switch. Το καλώδιο προέκτασης από το slot του dock φθάνει στο κάτω μέρος του Switch που έπειτα κάθεται στο εξωτερικό stand. Το πιο σημαντικό στοιχείο της λύσης είναι φυσικά το καλώδιο προέκτασης, καθώς το stand χρησιμοποιείται απλά για να επιτρέπει στην κονσόλα να αερίζεται προκειμένου να διατηρηθεί σε ανεκτά επίπεδα η θερμοκρασία.

    Όπως επισημαίνεται και στο video, πρόκειται για εργαλεία που ο καθένας μας μπορεί να βρει στο Amazon και μάλιστα είναι διαθέσιμα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Εκείνο που ίσως αποδειχθεί κάπως πιο δύσκολο είναι η σύνδεση της «θηλυκής» άκρης του καλωδίου προέκτασης USB στη θύρα στο κάτω μέρος του dock.

    Να σημειωθεί ακόμη ότι αυτή η λύση συνεχίζει να απαιτεί ένα επίσημο Switch dock επομένως δεν προσφέρει τίποτα σε χρήστες οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση μια λύσης από τρίτους κατασκευαστές για τη σύνδεση του Switch σε πολλαπλές τηλεοράσεις, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν ένα ακριβό και σπάνιο πρόσθετο dock από τη Nintendo.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles