15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Youtuber μετέφερε το επικό τέλος του Oppenheimer στο Minecraft

    Η ικανότητα του Christopher Nolan στη σκηνοθεσία κινηματογραφικών αριστουργημάτων είναι ευρέως γνωστή, με την τελευταία βιογραφική του ταινία Oppenheimer να μην αποτελεί εξαίρεση. Το φιλμ κέρδισε πάνω από 890 εκατομμύρια δολάρια, αποτελώντας την τρίτη μεγαλύτερη ταινία του Nolan – μετά το The Dark Knight και το The Dark Knight Rises – και τη δεύτερη πιο επιτυχημένη ταινία με βαθμολογία R όλων των εποχών. Πρόσφατα, ένας YouTuber αποφάσισε να συνεχίσει την κληρονομιά του Oppenheimer, αναδημιουργώντας το «επικό» τέλος της ταινίας στο Minecraft.

    Ο YouTuber «Boranium Art» έχει κάνει πολλές επιτυχημένες μεταφορές στο Minecraft. Τώρα, το Oppenheimer κάνει το ντεμπούτο της στο Minecraft με μια πολύ δυνατή σκηνή.  Εμπνευσμένη από το τέλος της ταινίας, η δημιουργική αναπαράσταση απεικονίζει την τελευταία συνομιλία του J. Robert Oppenheimer και του Albert Eintstein πριν ζουμάρει αργά στο πρόσωπο του Oppenheimer ανάμεσα στα cuts του κόσμου του Minecraft. Φυσικά, αυτός ο κόσμος είναι ένας κύβος.

    Δείτε το video:

     

    Διαβάστε επίσης:

    Atomic Heart: Νέο gameplay trailer για το DLC “Trapped in Limbo”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles