16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Yoyotech Aurum 24K: Το Gaming PC των 13000 δολαρίων

    Αν ονειρευόσουν ένα PC στο οποίο να παίζεις όλα τα 3D games σε ανάλυση 4Κ, απροβλημάτιστα και, τα χρήματα δεν αποτελούν εμπόδιο για τα όνειρά σου, το Aurum 24Kτης Yoyotech, είναι μάλλον αυτό που θέλεις. Εναλλακτικά, μπορείς να αρχίσεις να πιστεύεις πάλι στον Άγιο Βασίλη…

     IMG_95831

    Το να μπορείς να παίζεις παιχνίδια σε οθόνες ανάλυσης 4Κ δεν είναι καινούριο φαινόμενο. Όσοι από εσάς ασχολείστε με το gaming, ακόμα και πριν από το Xbox One ξέρατε ότι η αγορά των gaming PCs ήταν και είναι πολύ μπροστά. Αυτό που μας έκανε να θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας όμως, το Aurum 24Kτης Βρετανικής Yoyotech είναι το εκπληκτικά όμορφο εσωτερικό (και εξωτερικό) αυτού του gaming tower.

    Το Aurum είναι η λατινική λέξη για τον χρυσό και η τιμή του Aurum 24Kστη Βρετανία είναι στις 7979 λίρες. Συνεχίζοντας τη σημειολογία της Yoyotech, το 79 είναι το ατομικό βάρος του χρυσού και μπορείτε να το δείτε στον περιοδικό πίνακα. Στο εσωτερικό του πανέμορφου αυτού μηχανήματος, μπορείτε να βρείτε τον IntelCorei7 -4960X Extreme Edition, τον οποίο έχει «πειράξει» η Yoyotech ώστε να «τρέχει» στα 4,6 GHz. Η εταιρεία έχει προσθέσει 2 κάρτες γραφικών Nvidia Titan και το πιο εκπληκτικό με αυτό το μηχάνημα, για εμάς, είναι το σύστημα ψύξης του.

    IMG_96021-1024x715

    Αντίθετα με όσα γνωρίζουμε από τα συμβατικά PC, το σύστημα ψύξης της κάρτας γραφικών και του επεξεργαστή, βασίζεται στο νερό, όχι στον αέρα. Έτσι, με το Aurum 24K εσείς, οι φανατικοί gamers, δεν έχετε να αγχώνεστε τόσο με την υπερθέρμανση, αλλά ούτε με τον ενοχλητικό ήχο από τα πολλαπλά ανεμιστηράκια των «μεγάλων» μηχανημάτων.

    Σε όλα τα παραπάνω, προσθέστε και τα 64GB DDR3 διά χειρός της Corsair, τα 512 GB SSD και τα 2 TB σκληρού, et voila! Έτοιμο το μηχάνημα των ονείρων σας Πέτρο και Στέφανε. 7979 λίρες κάνει.

    Διαβάστε περισσότερα στην παρουσίαση του Forbes, εδώ.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles