19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Υπερσπάνια Galaxy S22 Ultra Diablo Immortal edition! Ούτε ο διάβολος δεν θα το… προλάβει!

    Τι μπορεί να συμβεί εάν ο Lord Diablo συναντήσει το S22 Ultra; Τότε μέσα από τα βάθη της κολάσεως, μπορεί να γεννηθεί το Samsung Galaxy S22 Ultra Diablo Immortal edition! Η Samsung στην Κορέα σε συνεργασία με την Blizzard, δημιούργησε μια υπερ-σπάνια έκδοση της γνωστής ναυαρχίδας της, η οποία κυκλοφορεί σε μόλις 100 units! Η εν λόγω ειδική έκδοση που S22 Ultra θα προσφέρει πολλά «καλούδια» στους fans τόσο της Samsung, όσο και του Diablo Immortal, καθώς στο χαρακτηριστικό ξύλινο κουτί θα περιλαμβάνεται ένα ειδικό δερμάτινο mousepad, ένας συλλεκτικός χάρτης, μια αποκλειστική θήκη κινητού, ένα wireless charging pad, ένα κουπόνι Battlecoin και αξεσουάρ ομιλίας από την Spigen.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σπάνιο συλλεκτικό πακέτο αποτελεί μέρος ενός promotion, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμμετέχουν σε μια κλήρωση για να μπορέσουν να αποκτήσουν την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για την τιμή της συλλεκτικής έκδοσης. Πάντως, αυτή την ειδική έκδοση ούτε ο ίδιος ο διάβολος δεν θα μπορέσει να την αποκτήσει…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles