22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Υπηρεσία Contactless Mobile Payments μέσω Receipt QR Scan για αγορές μέσα στο κατάστημα, από τη Warply

    Η Warply, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα του fintech και των Προγραμμάτων Επιβράβευσης Πελατών παγκοσμίως και μέλος του Mastercard Start Path, δημιούργησε μία νέα υπηρεσία για ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού με QR Scan της απόδειξης, για συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα σε καταστήματα, καθώς και για take away και delivery.

    Πρόκειται για μια καινοτόμα υπηρεσία με την οποία οι πελάτες καταστημάτων retail ή εστίασης, μπορούν να μειώσουν αισθητά το χρόνο παραμονής τους μέσα στα καταστήματα αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο ορατό σημείο πληρωμής.

    Ο πελάτης σκανάρει με το κινητό του το QR της απόδειξης αγοράς του, αυτόματα εμφανίζεται η οθόνη με τα στοιχεία της κάρτας με την οποία επιθυμεί να πληρώσει και η πληρωμή  ολοκληρώνεται με ένα κλικ.  Παράλληλα λαμβάνει και ο έμπορος επιβεβαίωση της πληρωμής. Η υπηρεσία της Warply μπορεί να ενσωματωθεί σε ψηφιακά μέσα του εμπόρου αλλά υπάρχει και σαν αυτόνομο mobile app που προσαρμόζεται στα δεδομένα του εμπόρου.

    Οι ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού με QR Scan της απόδειξης είναι ήδη διαθέσιμες σε συνεργαζόμενες με τη Warply εταιρείες με πιο πρόσφατο το λανσάρισμα στα πρατήρια ΕΚΟ και στο EKO app.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles