15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Υπηρεσίες για ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού των κυπριακών επιχειρήσεων

    Ένα σύγχρονο εργαλείο για την λήψη συμβουλευτικών υπηρεσιών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό μικρών και μεσαίων κυπριακών επιχειρήσεων που επιθυμούν να δραστηριοποιούνται σε ανταγωνιστικό επίπεδο στην ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά, αποτελεί έργο «DigitaliseSME». Στόχος του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από την ΕΕ, είναι η διασύνδεση επιχειρήσεων με ψηφιακούς εμπειρογνώμονες σε άλλες χώρες, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως «Digital Enablers» και θα προσφέρουν συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις τόσο εξ αποστάσεως όσο και με επιτόπιες επισκέψεις διάρκειας δύο εβδομάδων. 

    Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για να μπορέσουν να λάβουν τις σχετικές υπηρεσίες, θα πρέπει να εγγραφούν στον δικτυακό τόπο του DigitaliseSME, και να περιγράψουν τις δραστηριότητές τους καθώς και τις ανάγκες ψηφιοποίησής τους και αντίστοιχα οι ψηφιακοί εμπειρογνώμονες  να παρουσιάσουν την εμπειρογνωμοσύνη και την εξειδίκευσή τους.

    Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής, η κοινοπραξία του έργου αναλαμβάνει τη σύνδεση επιχειρήσεων με ψηφιακούς βοηθούς στη βάση των ζητούμενων αναγκών και της διαθέσιμης τεχνογνωσίας. Το έργο χρηματοδοτεί το κόστος παροχής υπηρεσιών από  τον εμπειρογνώμονα και αντίστοιχα η συνεργαζόμενη επιχείρηση καλύπτει τη διαμονή του εμπειρογνώμονα κατά την επιτόπια επίσκεψή του.

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles