20.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    Υπό ανάπτυξη νέα ταινία Resident Evil

    Το Resident Evil αποτελεί ένα franchise που αγαπά το κοινό και αποδείχτηκε αρκετά ανθεκτικό στο χρόνο. Εκτός από τις ταινίες και τα τηλεοπτικά shows που στην πλειοψηφία τους δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους fans, το Resident Evil επιβίωσε, όπως άλλωστε συνέβη γενικά με τα zombies στο σινεμά και τα video games.

    Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, μια ολοκαίνουργια ταινία βρίσκεται αυτή την περίοδο υπό ανάπτυξη, η οποία φέρει τον τίτλο Resident Evil: The Umbrella Chronicles. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της ταινίας δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστές, όμως υπάρχει ένα video game του 2007 που φέρει τον ίδιο τίτλο.

    Το εν λόγω video game ακολουθεί την πράκτορα Rebecca Chambers και τον πρώην πεζοναύτη Billy Coen σε μια επιχείρηση σε τρένο που τελικά τους μεταφέρει σε μια εγκαταλελειμμένη μονάδα εκπαίδευσης. Μόλις μπουν στη μονάδα, ανακαλύπτουν ότι καταδιώκονται από τον James Marcus, συνιδρυτή της Umbrella Corporation και δημιουργό του T-virus, ο οποίος κατάφερε να αναστηθεί. Μετά από μια αντιπαράθεση, ο Marcus μεταλλάσσεται σε τέρας. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε ποιος θα κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, όμως ο Paul W.S. Anderson έχει αναλάβει την παραγωγή. Σημειώνεται ότι ο Anderson σκηνοθέτησε τέσσερις από τις ταινίες Resident Evil, στις οποίες πρωταγωνιστούσε η σύζυγός του Milla Jovovich.

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμες θέλουν τη Sony να ετοιμάζει συσκευή για game streaming από το PS5!

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles