15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Υπό ανάπτυξη το Borderlands 4 – Τα σχέδια της Take-Two

    Η Gearbox Entertainment ανακάλυψε τις τελευταίες ώρες ότι το Borderlands 4 βρίσκεται υπό ανάπτυξη, αποτελώντας το πρώτο από τα projects που σκοπεύει να λανσάρει η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία, η Take-Two. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Take-Two Interactive – publisher πίσω από τα video games των Rockstar, 2K, Private Division κ.α. εξαγόρασε την Gearbox Entertainment από την Embracer έναντι του ποσού των 460 εκατ. δολαρίων.

    Σε μια δήλωση σχετικά με την εξαγορά του στούντιο του Borderlands, ο πρόεδρος της 2K, David Ismailer, αποκάλυψε ότι ο developer εργάζεται τώρα πάνω στο επόμενο κεφάλαιο του franchise.

    “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Randy Pitchford και μια ομάδα από παθιασμένους, ταλαντούχους προγραμματιστές στην 2K και ανυπομονούμε να κυκλοφορήσουμε πολλά projects στο μέλλον ως συνάδελφοι”, ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας.

    “Μας άρεσε πολύ να συνεργαζόμαστε με την Gearbox στο franchise Borderlands και είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε σε ενεργή ανάπτυξη για το επόμενο παιχνίδι της σειράς”. Η ανακοίνωση δεν φτάνει στο σημείο να αποκαλεί το έργο «Borderlands 4», αλλά δεδομένου ότι αυτό είναι το «επόμενο κεφάλαιο» μετά το Borderlands 3 το 2019, πρόκειται για μια λογική εικασία.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles