18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Υπό ανάπτυξη το PS5 Pro – Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει

    Μια νέα αναφορά από τον Tom Henderson στο Inside Gaming υπογραμμίζει ότι η Sony είναι έτοιμη για ακόμη μια φορά να προχωρήσει σε ένα mid-generation PlayStation upgrade, αφού το PS5 Pro βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία πρώτα θα λανσάρει ένα PS5 με αποσπώμενο disc drive μέσα στο χρόνο. Παράλληλα, προς τα τέλη του 2024 θα δούμε στην αγορά το PS5 Pro, καθώς η Sony δε σκοπεύει να κυκλοφορήσει το PS6 πριν από το 2028.

    Σημειώνεται ότι το PS4 βγήκε στην αγορά το 2011 και τρία χρόνια μετά η εταιρεία κυκλοφόρησε το PS4 Pro. Δεν υπάρχουν προς το παρόν λεπτομέρειες σχετικά με τις αναβαθμίσεις που θα δούμε στο PS5 Pro. Φαίνεται όμως ότι η εταιρεία σκοπεύει να βελτιώσει το ray-tracing και τη γενικότερη απόδοση.

    Είναι δύσκολο να πούμε με σιγουριά αν μια αναβάθμιση, όπως αυτή του PS5 Pro, σε ενάμιση χρόνο από τώρα θα αξίζει πραγματικά ή όχι. Το άλμα από το PS4 στο PS4 Pro έγινε σταθερά, αν και ήταν λιγότερο σημαντικό από το άλμα του Xbox One σε Xbox One X. Μένει να δούμε αν η Microsoft θα κυκλοφορήσει επίσης μια αναβαθμισμένη κονσόλα ή αν θα ρίξει όλο το βάρος στο Xbox Game Pass.

    Διαβάστε επίσης:

    Forspoken Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles