13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Υπό εξέταση οι “Πειρατές της Καραϊβικής 6” με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie

    Αρκετές είναι οι συζητήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον των Πειρατών της Καραϊβικής, αφού η Disney αποφάσισε να κόψει δεσμούς με τον πρωταγωνιστή του franchise, το Johnny Depp. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η επόμενη ταινία που θα βγει στις αίθουσες να έχει γυναίκα στον κεντρικό ρόλο και συγκεκριμένα τη Margot Robbie. Όπως ανέφερε πρόσφατα ο παραγωγός των ταινιών, Jerry Bruckheimer: «Μιλάμε με την Margot Robbie. Αναπτύσσουμε δύο σενάρια για τους Πειρατές, ένα με αυτήν και ένα χωρίς αυτήν».


    Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι η Disney δεν αποκλείει εντελώς το ενδεχόμενο ο Johnny Depp να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον, αν και αυτό το σενάριο αποκλείστηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό σε πρόσφατες δηλώσεις του.

    Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Depp ισχυρίστηκε ότι έχασε τον ρόλο του στην ταινία «Pirates 6» λόγω των κατηγοριών της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ για κακοποίηση και επίθεση, καθώς και λόγω της συνεχιζόμενης δικαστικής τους διαμάχης. Ο ατζέντης του κατέθεσε ότι επρόκειτο να κερδίσει πάνω από 22 εκατομμύρια δολάρια από την ταινία. Οι fans παρόλα αυτά, θέλουν διακαώς να δουν το γνωστό τους Jack Sparrow σε μια ακόμα ταινία

    Διαβάστε επίσης:

    Ο κορυφαίος Christopher Walken στο cast του Dune 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles