20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Υποδεχθείτε το BEAUT-e-POINT! Το πρώτο ψηφιακό ράφι φαρμακείου από τη Vichy

    Κάπως έτσι, θα είναι το μέλλον των αγορών μας! Και ήδη μπορούμε (ναι, ναι, εδώ στην Ελλάδα) να πάρουμε μία πρώτη γεύση απ’ αυτό. Η Vichy καινοτομεί και παρουσιάζει το ψηφιακό ράφι (BEAUT-e-POINT), που υλοποιείται αποκλειστικά στην Ελλάδα και δείχνει, ουσιαστικά, πώς θα είναι το Φαρμακείο του Μέλλοντος! 

    Δίνοντας αξία σε κάθε καταναλωτή ξεχωριστά και αλλάζοντας ό,τι γνωρίζατε για μία επίσκεψη στο φαρμακείο, το BEAUT-e-POINT μετατρέπει τα ψώνια σας σε μία διαδραστική εμπειρία και σας επιτρέπει να εξυπηρετηθείτε ταχύτατα ό,τι κι αν αναζητάτε, με έναν πρωτοποριακό τρόπο.

    Το ειδικά διαμορφωμένο “BEAUT–e-POINT” στο Φαρμακείο Κάτσαρης Νίκος στο “The Mall Athens”.

    Το ψηφιακό ράφι αποτελεί, ουσιαστικά, το αποτέλεσμα της συνεργασίας των τμημάτων marketing VICHY & Business Development LOreal Cosmetique Active Hellas, με την εταιρεία τεχνολογικής & τεχνικής υποστήριξης Vision2Watch και τη διαφημιστική εταιρεία SolidHavas.

    Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τα προϊόντα VICHY σε μία μοναδική διαδραστική εμπειρία

    Στα BEAUT–e-POINT ο καταναλωτής μπορεί να προηγηθεί στα διαδραστικά ψηφιακά ράφια που του παρέχουν άπειρες δυνατότητες. Έτσι, μπορεί να δει τις συνθέσεις των προϊόντων VICHY, να διαβάσει αναλυτικές πληροφορίες γι’ αυτά, να παρακολουθήσει video ή tutorial video των προϊόντων, καθώς και να λάβει προσωποποιημένες ρουτίνες ομορφιάς σύμφωνα με τις ανάγκες του. Έχοντας διαμορφώσει πλέον το καλάθι του μπορεί να λάβει δείγματα της επιλογής του, εξοικονομώντας χρόνο και αποφεύγοντας τις ουρές.

    Πρόκειται για μία ολοκαίνουρια εμπειρία, που παρόμοιά της δεν έχετε ξαναζήσει στην Ελλάδα και, ουσιαστικά, αλλάζει τις αγορές σας. Μία επίσκεψη αρκεί για να σας δείξει το μέλλον και ήδη μπορείτε να “περιηγηθείτε” σ’ αυτό σε τρεις μοναδικούς χώρους.

    Πού θα βρείτε το ψηφιακό ράφι BEAUT-Ε-POINT;

    Μπορείτε, προς το παρόν, να βρείτε το BEAUT-Ε-POINT σε τρία σημεία της Αττικής:

    – Φαρμακεία Γιαγιάκου Αικ (Αιγάλεω)
    – Φαρμακείο Κάτσαρης Νίκος (the mall Athens)
    – Hondos Center (Γλυφάδα).

    Αυτή είναι, ωστόσο, μόνο η αρχή, καθώς πολύ σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλα μέρη της Αθήνας, αλλά και της Ελλάδας. Το ψηφιακό ράφι ήρθε για να μείνει και να διευκολύνει τις αγορές σας! Εσείς θα ζήσετε την εμπειρία του;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles