17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Υπομονή… Μια ακόμη αναβολή στο release του Space Marine 2!

    Εάν ανήκετε στους φανατικούς λάτρεις του σκοτεινού σύμπαντος του Warhammer 40K σίγουρα το Space Marine 2 είναι ένα game που βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο ραντάρ σας. Το πολυαναμενόμενο αυτό game, αποτελεί ένα direct sequel στο cult classic “Space Marine” που έκανε την εμφάνιση του το 2011. Δυστυχώς, παρόλο που αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα games για τους fans του Warhammer 40K, τα πράγματα δεν δείχνουν να εξελίσσονται και τόσο καλά αναφορικά με το release του, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στον χειμώνα του 2023. Ωστόσο, η μια καθυστέρηση στην κυκλοφορία έφερε την άλλη και έτσι το Space Marine 2 θα αργήσει κι άλλο, με τους developers να τοποθετούν το release του μετά το Β’ εξάμηνο του 2024.

    Στο Space Marine 2, οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του Titus, ενός μέλους των επίλεκτων Ultramarines, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει την απειλή των αποκρουστικών Tyranids σε μια μάχη μέχρις τελικής πτώσεως. Πέραν των Tyranids οι gamers θα πρέπει να επιβιώσουν ενάντια και στις στρατιές των Chaos Marines, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τίποτε άλλο από το να σπέρνουν τον όλεθρο και την καταστροφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα δυνατά στοιχεία του Space Marine 2 θα αφορά στη δυνατότητα για παιχνίδι co-op με τρεις παίκτες, όπου θα μπορείτε να δημιουργείτε ομάδες με A.I. ή Human teammates. Παράλληλα, το co-op campaign θα ξεδιπλώνεται σε διαφορετικούς κόσμους, ενώ σίγουρα δεν θα απουσιάζουν οι brutal αιμοβόρες μάχες. Επειδή το Space Marine 2 θα αργήσει αρκετά, για να γλυκάνετε την αναμονή δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles