18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ζεσταίνει τις “μηχανές” του ο David Harbour! Από το Stranger Things, πρωταγωνιστής στην ταινία Gran Turismo

    Το τελευταίο διάστημα πολλά είναι τα δημοφιλή video games που παίρνουν το δρόμο τους για τη μεγάλη οθόνη, μεταξύ των οποίων και το best-selling racing Gran Turismo. Η είδηση για την κινηματογραφική μεταφορά έχει γίνει γνωστή εδώ και λίγο καιρό, νέες όμως πληροφορίες έγιναν γνωστές, με σημαντικότερη την αποκάλυψη του πρωταγωνιστή.

    Ο γνωστός από το Stranger Things David Harbour φαίνεται ότι ζεσταίνει τις “μηχανές” του, αφού ο ηθοποιός ανήκει επίσημα στο cast της ταινίας Gran Turismo από τη Sony Pictures και PlayStation Productions.

    Ο Neill Blomkamp, ο οποίος είναι κυρίως γνωστός για sci-fi ταινίες, όπως τα District 9 και Elysium, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του project, τη στιγμή που το σενάριο υπογράφουν οι Jason Hall (American Sniper) και Zach Baylin (King Richard). Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η ταινία θα βασίζεται σε αληθινή ιστορία, ακολουθώντας έναν έφηβο παίκτη του Gran Turismo με εξαιρετικές ικανότητες, που κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γίνει επαγγελματίας οδηγός αγώνων.

    Η Sony προγραμματίζει την πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες για τις 11 Αυγούστου του 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκαλύφθηκε το Τekken 8! Δείτε τα εντυπωσιακά γραφικά στο πρώτο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles