22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ζευγάρι ακυρώνει το γάμο του λόγω COVID-19 και παντρεύεται στο Animal Crossing!

    O κορονοϊός έχεις μεταβάλλει την καθημερινότητα μας, επηρεάζοντας τις ζωές όλων μας. Πράγματα που όλοι μας τα θεωρούσαμε ωςδεδομένα πλέον έχουν αλλάξει σε τεράστιο βαθμό, καθώς ακόμη και οι γαμήλιες τελετές έχουν επηρεαστεί από την εξάπλωση του φονικό ιού! Πολλοί λοιπόν είναι οι γάμοι που ακυρώνονται ακόμη και λίγο πριν από το κατώφλι της εκκλησίας, καθώς ούτε οι καλεσμένοι, ούτε οι άμεσα εμπλεκόμενοι δεν θέλουν να το ρισκάρουν.

    Ωστόσο, εάν δεν μπορείς να έρθεις σε γάμο κοινωνία στον πραγματικό κόσμο, υπάρχει πάντα και η δυνατότητα να παντρευτείς στον… virtual κόσμο.  Αυτό αποφάσισε και ένα ζευγάρι, το οποίο αποφάσισε να τελέσει το γάμο του, στο Animal Crossing: New Horizons, το νέο game για το Switch της Nintendo που ήδη προκαλεί πάταγο. Όπως έγραψε και ο χρήστης Ashmush, στο Reddit, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του περίμεναν πως και πως τη στιγμή που θα ενωθούν υπό τα δεσμά του γάμου. Όμως οι πρόσφατες εξελίξεις δεν τους άφησαν να χαρούν την όλη διαδικασία της τελετής όπως πραγματικά θα ήθελαν! Για αυτό και o virtual γάμος στο Animal Crossing ήταν απλά μονόδρομος! Από ότι φαίνεται οι δύο νεόνυμφοι το διασκέδασαν πάρα πολύ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για έναν κανονικό γάμο στο άμεσο μέλλον. Όπως και να έχει έστω και… εικονικά, να ζήσετε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles