16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Ζήσε την πιο action φάση σου παρέα με τις action cameras της Sencor!

    Οι αναμνήσεις της ζωής και οι όμορφες εμπειρίες μπορούν τώρα να αποτυπώνονται σε μια φωτογραφία ή σ’ ένα video για μια ζωή. Ποιος δεν θα ήθελε να μπορεί να παγώσει το χρόνο για λίγα δευτερόλεπτα και να αποθανατίσει τη στιγμή που κατεβαίνει μια μεγάλη χαράδρα κάνοντας mountain bike; Ή τη στιγμή που οδηγοί ένα super car σε μια πίστα ταχύτητας;

    Οι action cameras της Sencor μπορούν να γίνουν οι σύμμαχοί σου σε αυτό ανάλογα με τις ανάγκες σου, αφού οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη! Ας τις δούμε αναλυτικά:

    3CAM 4K20WR: Όλα σε ένα με ασύρματο χειριστήριο!

    3CAM 4K20WR

    Η Αction Camera 3CAM 4K20WR της SENCOR σε ακολουθεί σε νερό, στεριά και αέρα ενώ παράλληλα μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχό της από το ασύρματο τηλεχειριστήριο ή από το smartphone σου μέσω του συμβατού app σε iOS και Android. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε όλες τις δραστηριότητες σε νερό ή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες καθώς είναι αδιάβροχη σε βάθος έως και 30 μέτρα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί ειδική αδιάβροχη θήκη. Με εγγραφή video 4K σε 30fps με αισθητήρα CMOS SONY και φακό 6 επιπέδων  μπορεί να σε ακολουθήσει σε κάθε σου περιπέτεια. Στην οθόνη 2’’ μπορείς να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο ή να αναπαράγεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες ή video που τράβηξες. Είναι εξοπλισμένη με δυνατότητα  λειτουργίες Slow Motion και Time Lapse για να κάνεις τις δημιουργικές σου ιδέες, πράξεις.

    3CAM 4K04: Η κλασσική και αξιόπιστη με πολλά αξεσουάρ!

    3CAM 4K04 WR

    Αν πάλι προτιμάς μια κλασσική λύση δες την 3CAM 4K04 της SENCOR η οποία θα καλύψει απόλυτα τις απαιτήσεις σου. Η κάμερα διαθέτει αδιάβροχη θήκη με την οποία μπορείς να πραγματοποιήσεις υποβρύχιες λήψεις έως και 60 μέτρα και να τη χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε δραστηριότητά σου καταγράφοντας βίντεο σε υψηλή ανάλυση 4Κ στα 30fps. Με τον αισθητήρα CMOS SONY και τον γυάλινο φακό 6 στρώσεων επιτυγχάνεται μεγαλύτερη σταθερότητα στη λήψη και απαθανατίζεις μοναδικές στιγμές, ακόμα και σε συνθήκες η κάμερα που δεν είναι και τόσο σταθερή. Διαθέτει οθόνη διάστασης 2″ καθώς επίσης WiFi για εύκολη σύνδεση με το smartphone και το tablet. Η 3CAM 4K04 έχει και τηλεχειριστήριο για απομακρυσμένο χειρισμό. Επιπλέον, περιλαμβάνει εφεδρική μπαταρία, εξάρτημα για τοποθέτηση της κάμερας σε κράνος και ζώνη αλλά και πολλά ακόμη αξεσουάρ για να έχεις πάντα μαζί σου την αγαπημένη σου κάμερα.

    3CAM 4K5OWRB: Η ναυαρχίδα της Sencor, μια φορητή κάμερα δράσης!

    3CAM 4K50WRB

    Για άπλετη καταγραφή δράσης, η Action Camera 3CAM 4K50WRB μπορεί να καταγράψει βίντεο υψηλής ανάλυσης έως 4K(3840×2160) σε 30fps και διαθέτει ισχυρό επεξεργαστή Ambarella A12 chipset ενώ η εγγραφή στην εικόνα επιτυγχάνεται με τον αισθητήρα CMOS SONY 117 και τον ειδικό φακό 6 στρώσεων. Διαθέτει οθόνη 2’’ στην οποία μπορείτε να δείτε το υλικό που έχετε τραβήξει ενώ το Wi-Fi θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε γρήγορα και εύκολα τις  εικόνες σας στο smartphone ή στο tablet.

    Για τους λάτρεις των σπορ, η λειτουργία Sport, Motion Detection και η επαναλαμβανόμενη εγγραφή θα τους αποζημιώσουν καθώς θα αποθανατίσουν μοναδικές extreme στιγμές.

    3CAM 2001: Η κατάλληλη full HD action camera 

    3CAM 2001

    Με έγχρωμη οθόνη TFT 2’’, ανάλυση βίντεο που φτάνει τα 1920 x 1080 σε 30fps και γωνία θέασης 120°, η 3CAM 2001 θα γίνει ο σύμμαχός σας στις στιγμές δράσης σας.  Η action camera υποστηρίζει κάρτα Micro SDHC 32 GB ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο ηχείο. Συνοδεύεται από μια πληθώρα αξεσουάρ όπως  μπαταρία, αδιάβροχη θήκη, σετ στερέωσης σε κράνος, σετ για στερέωση χωρίς αδιάβροχη θήκη, σετ στερέωσης για σέλφι ή τρίποδο, κλιπ τοποθέτησης σε ρούχα, σετ στερέωσης σε τιμόνι ποδηλάτου ή στύλο, σφιγκτήρες καλωδίων, κολλητικές ταινίες 3M, συρματόσχοινο, καλώδιο δεδομένων USB, φορτιστής USB, εγχειρίδιο χρήσης και πανάκι σκουπίσματος.

    Ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις από κατάβαση downhill με το ποδήλατο ή snowboard ή απλή βόλτα στη γειτονιά σου, εξερεύνηση του βυθού της θάλασσας ή scuba diving, θαλάσσιο σκι ή wakeboard, ελεύθερη πτώση ή πτώση με αλεξίπτωτο, πατίνι με τα παιδιά σου,  ή rafting, σίγουρα κάποια από τις Action Cam της Sencor θα γίνει ο απόλυτός σου σύμμαχος  στη δράση και στη διασκέδαση!

    Διάλεξε προορισμό και δραστηριότητα και μην ξεχάσεις να βάλεις στις αποσκευές σου μία action cam Sencor για να απαθανατίσεις κάθε στιγμή σου! Και μην ξεχνάς πως όλες οι κάμερες Sencor περιλαμβάνουν πλήρες σετ αξεσουάρ όπως  μπαταρία, αδιάβροχη θήκη κλπ για να μπορείς να κάνεις τις πιο απίθανες λήψεις!

    Τα προϊόντα SENCOR θα τα βρείτε στις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών καθώς και στο www.globalsat.gr 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles