19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το Zootopia έκανε το καλύτερο opening στην ιστορία της Disney Animation

    To Zootopia είναι το 55ο κατά σειρά animated φιλμ της Disney και αυτό που σπάει ρεκόρ μέρα με τη μέρα. To opening της ταινίας με την έντονη πολιτική χροιά έφερε στο αμερικάνικο box office 73.7 εκ. δολάρια, το καλύτερο νούμερο που έκανε ποτέ φιλμ των Disney Animation Studios, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε το Big Hero 6 με 56 εκ. δολ. Συνολικά τώρα η ταινία που παίζεται εδώ και τέσσερις εβδομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει συγκεντρώσει περίπου 232.5 εκ. δολ. Μόνο στην Κίνα μέτρησε 24 εκ. δολ.!

    2Zootopia_(film)_25 copy

    Το πιο εντυπωσιακό που έχει καταφέρει μέχρι τώρα το Zootopia δεν είναι άλλο από το γεγονός πως έριξε από την κορυφή το Deadpool, το φιλμ που τον τελευταίο μήνα έχει σαρώσει τα πάντα και είναι φυσικά το R-rated comic book movie με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών.
    Η Ζωούπολη παρακολουθεί την περιπέτεια της Τζούντι, ενός λαγού που θέλει να γίνει αστυνομικός, αλλά και του διασκεδαστικού περίγυρου της, o οποίος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο καθένας (και ειδικά η μικρόσωμη Τζούντι) μπορεί να γίνει αυτό που θέλει.
    Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Byron Howard (Μαλλιά Κουβάρια), Rich Moore (Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα) και Jared Bush (Οι Υπερέξι), τρεις από τους πιο έμπειρους στο κινούμενο σχέδιο δημιουργούς.

    Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους από τη Feelgood 
    και σε 3D.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles