11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Zopo Flash X1: Hands-on στο value for money smartphone της εταιρείας

    Οι συσκευές της Zopo κάνουν δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά και το πρώτο μοντέλο που έφθασε στα χέρια μας για δοκιμή είναι το Zopo Flash X1, μια entry-level συσκευή που αφορά το μέσο χρήστη και τα budgets έως €150, προσφέροντας value for money αλλά και μερικά χαρακτηριστικά που δε βρίσκουμε εύκολα στην αγορά.

    Zopo Flash X1

    Το Flash X1 έχει μεταλλικό frame, με φινίρισμα-καθρέφτη στο πίσω μέρος και “χτυπητή” εμφάνιση, οπότε σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο όπου κι αν βρίσκεται. Το πλεονέκτημα στην περίπτωση αυτή είναι το αφαιρούμενο, πλαστικό πίσω μέρος, το οποίο αποκαλύπτει τις υποδοχές για κάρτες SIM και microSD, αλλά και την αφαιρούμενη μπαταρία, την οποία αλλάζετε πανεύκολα αν ποτέ χρειαστεί να το κάνετε. Το χρώμα της συσκευής που είχαμε για δοκιμή ήταν το χρυσό, αλλά είναι διαθέσιμη σε μαύρο και μπλε επίσης.

    cof

    cof

    Στη συσκευασία θα βρείτε καλώδιο USB, φορτιστή 1A, ακουστικά-handsfree σε λευκό χρώμα και ενσωματωμένο προστατευτικό οθόνης ήδη πάνω στη συσκευή, αλλά και 2 μικρά εγχειρίδια. Να σημειωθεί πως στα καταστήματα θα βρείτε και επίσημα αξεσουάρ για το Zopo Flash X1 όπως θήκη σιλικόνης και tempered glass, σε λογικές τιμές.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles