24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Zotac ZBox EN860 και ZBox CI321. Mini-PCs… δυναμίτες!

    Η Zotac μία από τις εταιρείες κατασκευής mini-ηλεκτρονικών υπολογιστών που έχει δημιουργήσει ένα καλό όνομα στον συγκεκριμένο τομέα, λίγο πριν την CES μας παρουσιάζει τα ZBox En860 και Zboz CI321, δύο mini-PCs που είμαστε σίγουροι ότι με τις δυνατότητες και την compact φιλοσοφία τους ότι θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των tech-enthusiasts. ZBOX-EN860_3

    Ξεκινώντας με το ZBox EN860, το μικρό της Zotac φέρει στο εσωτερικό του μία Nvidia GTX 860M, με την Zotac να το θεωρεί ιδανικό για τις basic gaming ανάγκες των περισσοτέρων PC users. Το ZBox EN860 μπορεί να είναι μικρό στο μάτι, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα υπολείπεται σε δυνατότητες διασύνδεσης, καθώς το εν λόγω mini-PC θα διαθέτει 3 θύρες USB 3.0 (η μία στην μπροστινή πλευρά), HDMI, Display port, δύο Ethernet ports, Wireless δυνατότητες, optical output για τον ήχο και SD card reader! Μάλιστα όπως ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι της Zotac το εν λόγω μοντέλο μπορεί να συνεργαστεί άνετα με ένα 4K monitor, υποστηρίζοντας Nvidia G-Sync. To δεύτερο mini-PC που αναμένεται να ρίξει στην αγορά η Zotac είναι το ZBox CI321, το οποίο θα υποστηρίζει dual-channel memory, και θα διαθέτει σχεδόν τα ίδια ports με το ΕΝ860, μόνο που εδώ θα υπάρχει και μία πρόσθετη θύρα USB 2.0. H Zotac μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει τον επεξεργαστή και τη μνήμη που θα φέρουν τα δύο μοντέλα της, ωστόσο το πιθανότερο είναι να βασίζονται στη νέα οικογένεια επεξεργαστών της Intel που καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και προσφέρουν άκρως ικανοποιητικές επιδόσεις.

    ZBOX-CI321-nano_2

    Όσον αφορά την τιμή τους, δεν αποκλείεται να κυμαίνονται κοντά στα 200 με 250 ευρώ, αν και η Zotac μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει τίποτα επισήμως, κάτι που αναμένεται να συμβεί στην CES 2015, στην οποία η Zotac θα παρουσιάσει τα δύο προαναφερθέντα mini PCs μαζί με την Nvidia GTX 970 Amp! Extreme Core Edition κάρτα γραφικών, η οποία θα αποτελεί μία λύση από το επάνω ράφι για του πολύ απαιτητικούς gamers.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles