24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To ZTE Axon 7 Mini έρχεται στην Ευρώπη και παρουσιάζεται επίσημα! (IFA 2016)

    Αν και το ZTE Axon 7 Mini έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρώπη στις 29 Αυγούστου και στο ειδικό event της ZTE που έλαβε χώρα στο Βερολίνο, η κινεζική εταιρεία ουσιαστικά πραγματοποίησε το επίσημο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Axon 7 Mini, με τους υπευθύνους της γνωστής εταιρείας να το αποκαλούν ως το smartphone που προσφέρει την καλύτερη ηχητική εμπειρία στον χρήστη του. Αυτό συμβαίνει γιατί στο εσωτερικό του «φιλοξενεί» έναν ειδικό audio processor, ο οποίος φέρει την υπογραφή της AKM.

    ZTE-Axon-7-mini

    Το εν λόγω chip ήχου βοηθάει ώστε τα δύο μπροστινά ηχεία της συσκευής να παράγουν ήχο ποιότητας Dolby Atmos. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το ZTE Axon Mini 7 διαθέτει AMOLED display στις 5.2 ίντσες (με ανάλυση στα 1080p), ενώ ο «εσωτερικός» του κόσμος αποτελείται από ένα Snapdragon 617 chipset με octa-core processor, όπου το ρολόι του τρέχει στα 1,5GHz και συνοδεύεται από 3GB μνήμης RAM, μαζί με 32GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή διαθέτει hybrid SIM slot, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει είτε δύο SIMs είτε μία SIM και μία κάρτα microSD. Επιπλέον, το Axon 7 Mini διαθέτει main sensor στα 16MP και selfie cam στα 8MP, με μπαταρία που η χωρητικότητα της ανέρχεται στα 2.750mAh. Επίσης, ένας fingerprint scanner βρίσκεται κάτω από την κύρια κάμερα και η συσκευή της ZTE «φοράει» Android 6.0 Marshmallow. Το ZTE Axon 7 Mini κοστίζει στα 299 ευρώ και σίγουρα αποτελεί μία ιδανική value for money πρόταση.   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles