14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το ZTE Axon Elite κάνει δυναμική εμφάνιση στην IFA 2015 (Hands-On + pics)!

    Η ZTE έχει πολλές φορές συνδεθεί με μία μεγάλη γκάμα low και mid-range συσκευών,  απευθυνόμενη κυρίως στους users που τυγχάνουν λάτρεις της οικονομίας. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν γλυκοκοιτάζει την πάντοτε απαιτητική κατηγορία των high-end χρηστών. Στόχος της είναι να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες εταιρείες που κυκλοφορούν μοντέλα υψηλών δυνατοτήτων και πράγματι το ZTE Axon Elite έχει τα φόντα αλλά και τη δυναμική για το πετύχει…

    ZTE Axon Elite (8)

    Από τη πρώτη στιγμή που δοκιμάσαμε το Axon Elite δεν αργήσαμε να συνειδητοποιήσουμε ότι η ZTE έχει ρίξει το βάρος στην premium αισθητική της. Με αρκετά εντυπωσιακές γραμμές και έναν συνδυασμό μετάλλου και δέρματος στο πίσω μέρος, το Axon Elite πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μία συσκευή που ξεχωρίζει.

    ZTE Axon Elite (14)

    ZTE Axon Elite (4)
    Όσον αφορά τα tech specs του, το Axon Elite διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p και με 2.5D Glass, επεξεργαστή Snapdragon 810, 3GB RAM, 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, κεντρική duo camera (13 & 2MP), εμπρόσθια wide-angle κάμερα 8MP, ειδικό AKM 4961 Hi-Fi Audio Chip και μπαταρία 3.000mAh με δυνατότητες γρήγορης φόρτισης.

    ZTE Axon Elite (2)

    H αίσθηση που μας άφησε είναι ότι πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα συσκευή με εξαιρετικά specs, ενώ με τον παράγοντα τιμή να προστίθεται στην εξίσωση (420 ευρώ στην Ευρώπη) τότε σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα υποψήφιο value for money best-seller. Δείτε τις εντυπώσεις μας στο hands-on video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles