15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ZTE Axon M. Ανακοινώθηκε το διαφορετικό smartphone με τις δύο οθόνες αλλά…

    Η αναμενόμενη πρόταση της ZTE με τις δύο οθόνες (παραπέμποντας στο αρκετά παλαιότερο …Kyocera Echo) παρουσιάστηκε επίσημα και μπορεί ως εμφάνιση να είναι κάτι αρκετά ξεχωριστό, ως specs όμως δεν εντυπωσιάζει – κυρίως σε ό,τι αφορά τον επεξεργαστή.

    zte-axon-m-open

    Το  ΖΤΕ Axon M είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, καθώς διαθέτει δύο οθόνες 5,2 ιντσών Full HD επιτρέποντας, μεταξύ άλλων, και το εύκολο multi-tasking. H οθόνη επιτρέπει τόσο το Εxtended mode (που ανοίγει μία εφαρμογή), όσο και το Dual Mode (για multi-tasking) και το Mirror mode (όπου και οι δύο οθόνες απεικονίζουν το ίδιο).

    zte-axon-m

    Βέβαια, τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν εντυπωσιάζουν σε όλα τα σημεία: Ενσωματώνει Snapdragon 821 processor, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρ με δυνατότητα επέκτασης, μία κάμερα 20MP και μπαταρία 3.180mAh. Τρέχει το Android 7.1.2 Nougat και διαθέτει USB Type-C υποδοχή και jack 3.5mm. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 150.8 x 71.6 x 12.1 χιλιοστά και το βάρος της 230 γραμμάρια.

    ZTE Axon M-2

    Το ΖΤΕ Axon M θα είναι αποκλειστικό της AT&T στην αμερικανική αγορά ενώ η εταιρεία σημειώνει ότι μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2018 θα διατεθεί στην Ιαπωνία, την Κίνα αλλά και την Ευρώπη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles