15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ΖΤΕ Blade V8 Lite: Hands-On @MWC 2017 «Budget-friendly και όμορφο!»

    Η ΖΤΕ δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από την μεγάλη γιορτή της mobile τεχνολογίας στο MWC στη Βαρκελώνη, παρουσιάζοντας μία ευρεία γκάμα συσκευών που απευθύνονται σε όλο το φάσμα του καταναλωτικού κοινού. Το V8 Lite ενσωματώνει μία σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα από τους fans της budget-friendly κατηγορίας.

    ZTE Blade V8 LIte (3) (Large)

    Έτσι λοιπόν το μικρό V8 έρχεται με 5ιντσή IPS LCD οθόνη (ανάλυσης 720p), octa-core MediaTek MT6750 o οποίος φέρει 8 πυρήνες Cortex-A53, ενώ παράλληλα συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο φέρει 16GB, ενώ μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD φτάνοντας τα 256GB. Από τη συσκευή φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπουν οι camera δυνατότητες, με το Blade V8 Lite να φέρει μία κύρια στα 8MP και μία μπροστινή selfie cam στα 5MP. Τέλος, όσον αφορά την χωρητικότητα της μπαταρίας του, αυτή ανέρχεται στα 2500mAh και είναι αν μη τι άλλο αρκετή για να καλύψει τις «ανάγκες» της συσκευής. Αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε την τιμή της συσκευής που αναμένεται μέσα στον Μάρτιο, ωστόσο εάν κρίνουμε από την παράδοση της ZTE, δεν θα κοστίζει παραπάνω από 150 ευρώ.

    ZTE Blade V8 LIte (1) (Large)

    ZTE Blade V8 LIte (2) (Large)

    Δείτε το hands-on video του V8 Lite από το booth της ZTE στο MWC 2017…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles