19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    ZTE Grand S. Tο λεπτότερο 5ιντσο Full HD smartphone στον κόσμο!

    H ZTE ανακοίνωσε επίσημα το Grand S. Πρόσφατα γράψαμε για το λεπτότερο smartphone στον κόσμο (Alcatel One Touch Idol Ultra) ωστόσο ο κινέζος κατασκευαστής μπορεί να καυχιέται ότι κατασκεύασε το λεπτότερο 5ιντσο Full HD smartphone με πάχος 6,9 χιλιοστά.

    To ZTE Grand S αναλαμβάνει τον ρόλο της ναυαρχίδας της εταιρείας και πως να μην το κάνει, ότι διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5 ιντσών υποστηρίζοντας ανάλυση 1920 x 1080 pixels. Eπιπλέον, ενσωματώνει ένα “πουσαρισμένο” στα 1.7GHz quad-core Snapdragon S4 Pro της Qualcomm, ο οποίος λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Tο λειτουργικό σύστημα είναι το Android v4.1 (Jelly Bean).

    Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα για βιντεοκλήσεις ανάλυσης 2.0 Megapixels ενώ η οπίσθια διαθέτει αισθητήρα 13 Megapixels με αυτόματη εστίαση και LED flash. Kαι οι δύο κάμερες προσφέρουν δυνατότητα σύλληψης video 1080p.

    Kατά τα άλλα διαθέτει 2GB μνήμης (RAM) και 16GB αποθηκευτικού χώρου, που επεκτείνεται με την χρήση κάρτας μνήμης microSD. Παρά το λεπτό του προφίλ λοιπόν, η ZTE κατάφερε να του προσαρμόσει κατάλληλη microSD υποδοχή. Bεβαίως, για ένα τόσο λεπτό smartphone, είναι απαραίτητο να γίνουν θυσίες και έτσι η μπαταρία επιδεικνύει χωρητικότητα 1780mAh, η οποία είναι ασφαλισμένη στο εσωτερικό της unibody κατασκευής. Nα αναφέρουμε επίσης ότι το ZTE Grand S, υποστηρίζει δίκτυα LTE.

    Δείτε το hands-on video του ΖΤΕ Grand S που μας έστειλε ο Γιώργος Ιωσηφίδης από τη Βαρκελώνη

    Πηγή: Engadget

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles