23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό το χρώμα του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus ξεπούλησε αμέσως!

    Οι προπαραγγελίες για τα νέα smartphones της Apple, iPhone 7 και iPhone 7 Plus άνοιξαν στις πρώτες χώρες που θα είναι διαθέσιμες οι συσκευές (να σημειώσουμε εδώ ότι η Ελλάδα ανήκει στο δεύτερο group χωρών άρα το λανσάρισμα εδώ θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου) και ένα από τα τέσσερα χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμα ξεπούλησε.

    iphone-7-7-plus

    Σύμφωνα με όσα αναφέρουν χρήστες του Reddit, το Jet Black iPhone 7 μέσα σε μερικά λεπτά από τη στιγμή που άνοιξαν οι προπαραγγελίες από εκεί που όσοι προχωρούσαν στο pre-ordering θεωρούσαν ότι θα έχουν ως ημερομηνία αποστολής τις 16 Σεπτεμβρίου (ημέρα του launch), λάμβαναν το μήνυμα ότι θα το έχουν “σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες” ενώ όσοι δοκίμασαν την τύχη τους με το Jet Black iPhone 7 Plus φαίνεται ότι θα το παραλάβουν το… Νοέμβριο.

    iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τις νέες αδιάβροχες προτάσεις της Apple

    Μικρότερες είναι οι καθύστερήσεις για τα υπόλοιπα χρώματα καθώς όσοι τα προπαράγγειλαν υπολογίζεται να τα παραλάβουν μέσα στο Σεπτέμβριο.

    Η δημοφιλία του νέου χρώματος φαίνεται ότι είναι μεγάλη και η Apple μάλλον θα δυσκολευτεί να καλύψει τη ζήτηση, ενώ όπως διαβάζουμε και η παραγωγή αυτού του χρώματος της συσκευής ίσως είναι δυσκολότερη καθώς διαθέτει ειδική κατασκευαστική διαδικασία. Φαίνεται όμως ότι ο κόσμος το θέλει πολύ, σε κάθε περίπτωση!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles