16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Alcatel OneTouch Pop Fit: Το… wearable smartphone από την Alcatel

    Το 2014 είναι η χρονιά των wearables, των συσκευών δηλαδή, που θα φοράμε, αντί να κρατάμε. Όλες οι εταιρείες ετοιμάζονται να κάνουν τις δικές τους προτάσεις. Κάποιες, όπως η Samsung, σχεδόν τα έχουν καταφέρει. Κάποιες, όπως η Alcatel, προσπαθούν, και φαίνεται πως έχουν πολύ δρόμο ακόμα.

    alcatel-onetouch-pop-fit-mwc-2014

    Το Alcatel OneTouch Pop Fit είναι… ένα smartphone με QVGA οθόνη 2,8 ιντσών που μπορεί κανείς να φορέσει στο μπράτσο του. Θα κοστίζει 89 ευρώ που αυτό από μόνο του είναι ενδιαφέρον, όταν σκεφτεί κανείς τις εναλλακτικές του στις τιμές των wearables που παρουσιάζονται από τις μεγάλες εταιρείες. Συνοδεύεται από πολύχρωμα back covers σε μαύρο, μπλε, κίντρινο, ροζ και κόκκινο, καθώς και ένα ημιδιάφανο flip cover για την πρόσοψη, το οποίο διαθέτει 3 buttons αποκλειστικά για την διαχείριση της μουσικής του χρήστη.

    Μαζί με τα παραπάνω, η εταιρεία προσθέτει αυτό το band που θα επιτρέψει στον κάτοχο του Alcatel OneTouch Pop Fit να το φορέσει στο μπράτσο του και ένα ζευγάρι JBL in ear ηχεία.

    Τεχνικά μιλώντας, το Alcatel OneTouch Pop Fit διαθέτει έναν διπύρηνο επεξεργαστή της Media Tek, χρονισμένο στο 1GHz, 512 ΜΒ RAM και μπαταρία στα 1000 mAh. Θα κυκλοφορήσει τον Μάιο σε δύο εκδόσεις, στα 16 και στα 32 GB και θα βρει κανείς προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως το RunKeeper για να μετρά τις επιδόσεις του στο περπάτημα ή το τρέξιμο, τον music player DoubleTwist αλλά και το πληκτρολόγιο Fleksy.

    Ποιος έχει να «φοβάται» από την κυκλοφορία του Alcatel OneTouch Pop Fit στα 89 ευρώ; Μα το iPod nano, όπως εύστοχα επισημαίνουν στο Engadget. Γιατί; Γιατί, wearable δεν το λες ακριβώς, smartphone επιδόσεων δεν το λες ακριβώς, αλλά για MP3 player που λειτουργεί και σαν τηλέφωνο και μάλιστα μπορεί να φορεθεί άφοβα σε εξωτερικούς χώρους, μάλλον το θεωρείς ικανό. Και φτηνό. So;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles