23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Android L θα λύσει οριστικά το «πρόβλημα» της μπαταρίας του Nexus 5

    Κάτοχοι του Nexus 5 έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν, όπως έχουμε γράψει ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, πρόβλημα με γρήγορο άδειασμα της μπαταρίας της συσκευής λόγω ενός software process (mm-qcamera-daemon) που επιτρέπει σε εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στην κάμερα της συσκευής και συνεχίζει να παραμένει ανοικτό ακόμη κι αν κλείσετε το σχετικό application.

    Nexus-5

    Κάποιοι τότε είχαν κατηγορήσει την εφαρμογή του Skype, αναφέροντας ότι ένα update στο app δημιούργησε το ζήτημα, ενώ στην πορεία προέκυψαν πολλά bug fixes, που, ωστόσο δεν έλυσαν το πρόβλημα για όλους. Το ζήτημα παρουσιάστηκε κυρίως στο Android 4.4.2, ωστόσο ακόμη και στην επόμενη έκδοση Android 4.4.3 και τις αλλαγές στην κάμερα, παρέμεινε για κάποιους.

    Τώρα, όπως διαβάζουμε, τα καλά νέα είναι ότι η αναβάθμιση σε Android L κάνει το ζήτημα να παύει να υφίσταται για όλους τους κατόχους της συσκευής. Κι αυτό γιατί εμφανίζεται ως “future release”στο AOSP issue tracker κάτι που σημαίνει ότι με το επόμενο update του λειτουργικού θα αντιμετωπιστεί πλήρως.

    Εκείνο που περιμένουμε τώρα είναι να μάθουμε και πότε ακριβώς θα είναι έτοιμη η επόμενη έκδοση του Android για εγκατάσταση τόσο στο Nexus 5 όσο και σε άλλες συσκευές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles