20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι Anonymous αναγγέλλουν με μήνυμα, νέα επίθεση εναντίον του site της Χρυσής Αυγής (vid)

    Συντονισμένη επίθεση ετοιμάζουν τις επόμενες μέρες η ιντερνετική κολεκτίβα των Anonymous εναντίον της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής μέσα στις επόμενες μέρες. Η οργάνωση Χρυσή Αυγή παραμένει στο στόχαστρο των Anonymous στην Ελλάδα και τον κόσμο και αυτό δηλώνουν με μήνυμα το οποίο έχει ανέβει εδώ και κάποιες μέρες στο YouTube.

    Σε event που αναγγέλεται στο αναρτημένο video των Anonymous προφανώς οργανώνεται η μέρα και η ώρα της επίθεσης, ενώ πληροφορίες μας υποδεικνύουν πως αναμένεται μαζική συμμετοχή ακτιβιστών από όλο τον κόσμο.

    Στο μήνυμα που δημοσιεύουν οι Anonymous μέσω του video αναφέρουν (σε ελεύθερη μετάφραση από τον συντάκτη):

     

    Πολίτες του κόσμου, χαίρετε

    Είμαστε Ανώνυμοι

    Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 στην Ελλάδα, μία από τις πιο εγκληματικές οργανώσεις στην Ελληνική Κοινωνία, μπήκε στη βουλή με ποσοστό 6,92%: η ακροδεξιά οργάνωση με την ονομασία Χρυσή Αυγή.

    Μέσα στη γενικευμένη κρίση και την απόγνωση που βιώνει ο Ελληνικός λαός από τα απανωτά Μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας που του επέβαλαν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί του, αποφάσισε να πιστέψει στα ψέματα και τη δημαγωγία μίας επικίνδυνης οργάνωσης που αμφισβητεί το Άουσβιτς, χρησιμοποιεί ναζιστικά σύμβολα και στρατιωτικούς χαιρετισμούς, αλλά ακόμα χειρότερα, εκμεταλλεύεται την πολιτική νομιμοποίηση που της δόθηκε και προχωρά σε εγκληματικές ενέργειες.

    Σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, εκβιάζουν οικονομικούς μετανάστες, επιτίθονται με μαχαίρια και ξύλα κατά όλων αυτών των αδύναμων ανθρώπων που είναι ανίκανοι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τους οδηγούν στην απόγνωση.

    Είναι κοινοί εγκληματίες που εκμεταλλεύονται την απογοήτευση των Ελλήνων και τους πείθουν ότι οικονομικοί μετανάστες είναι υπεύθυνοι για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και όχι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί.

    Κάθε μέρα στην Ελλάδα, υπάρχουν θύματα της οργάνωσης Χρυσή Αυγή στα νοσοκομεία και τους δρόμους, χτυπημένοι από το μίσος των οπαδών του Χίτλερ. Κάθε μέρα, άνθρωποι που έχουν διαφορετικό χρώμα και σεξουαλικό προσανατολισμό, τρομοκρατούνται με απειλές κατά της ζωής τους και της περιουσίας τους. Κι όλα γίνονται με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Αυτό πρέπει να σταματήσει.

    Ο φόβος πρέπει να σταματήσει.

    Ο φασισμός δεν έχει χώρο σε μία ελεύθερη κοινωνία.

    Τα φαντάσματα του 3ου Ράιχ δεν έχουν χώρο σε καμία χώρα.

    Ο κάθε άνθρωπος, έχει δικαίωμα στην διαφορετικότητα, τη ζωή και την Ελευθερία.

    Τους παρακολουθούμε

    Τους γνωρίζουμε

    Όπου υπάρχει αδικία, θα είμαστε εκεί

    ΠΑΝΤΑ θα μας περιμένουν

    Είμαστε Ανώνυμοι

    Είμαστε λεγεώνα

     

    Ακολουθεί το video:

     

    Η συγκεκριμένη επιχείρηση των hackτιβιστών είναι μία από τις επιχειρήσεις οι οποίες διεξάγονται στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο, όπως αυτή που έχουν εξαπολύσει οι Anonymous σε όλο τον κόσμο, κατά της παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με ενημερώσεις που αναρτά η σελίδα Anonymous #OpGreece, η κινητοποίηση των ακτιβιστών έχει αποφέρει καρπούς, καθώς, καθώς εκθέτουν διαδικτυακούς τόπους ανταλλαγής φωτογραφιών μεταξύ παιδόφιλων και τα μέλη τους.

    Αν θέλετε να ενημερωθείτε για την υποστήριξη των Ελλήνων Anonymous στην #OpSafeKids μπορείτε να επισκεφτείτε το σχετικό fanpage που έχει δημιουργηθεί εδώ.

    Σχετικά με την επίθεση που ετοιμάζουν οι Anonymous εναντίον της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής, θα σας κρατάμε ενημερωμένους.

     

    Related Articles

    26 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles