21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    H Apple μάς αντιγράφει, όχι εμείς αυτή, λέει υψηλόβαθμο στέλεχος της HTC

    Η παρουσίαση του HTC One A9 αυτή την εβδομάδα κυριάρχησε στα δημοσιεύματα του τύπου, πολλά από αυτά ωστόσο έκαναν ιδιαίτερες αναφορές στο γεγονός ότι η νέα συσκευή, στην οποία οι Ταϊβανέζοι ποντάρουν πολλά για την ανάκαμψή τους, μοιάζει υπερβολικά με το iPhone 6.

    Φωτογραφία από το The Verge
    Φωτογραφία από το The Verge

    Πώς αντιμετωπίζει όμως η HTC αυτές τις κριτικές; Όπως σημείωσε σε κινεζικό μέσο, ο πρόεδρος της HTC North Asia, Jack Tong, η HTC ήταν η πρώτη που εμπνεύστηκε το μεταλλικό σχεδιασμό με τις πλαστικές λωρίδες στο πίσω μέρος της συσκευής για τις κεραίες, στο One M7. Επομένως, η Apple είναι εκείνη που αντέγραψε την HTC και το One A9 είναι απλώς μία εξέλιξη στη σχεδίαση που ήδη είχε υιοθετήσει η εταιρεία.

    Έχει μία λογική σαφώς αυτή η τοποθέτηση, ωστόσο η αλήθεια είναι πως κάποιοι άλλοι από την HTC δεν ενοχλούνται και πολύ από μία σύγκριση με το iPhone, αν σκεφτούμε τις πρόσφατες δηλώσεις της ίδιας της CEO της εταιρείας Cher Wang, σύμφωνα με τις οποίες “το HTC One A9 είναι μία καλή εναλλακτική στα iPhone”. Από την άλλη υπάρχουν και οι “κακές γλώσσες” που συνεχίζουν την κριτική, λέγοντας ότι οι σχεδιαστικές γραμμές των προηγούμενων One έχουν αλλάξει στο One A9 με αποτέλεσμα να έρθει πιο κοντά σχεδιαστικά στο iPhone 6.

    Ποια η δική σας άποψη για όλα αυτά; Και τελικά, αξίζει να ασχολούμαστε με “αντιγραφές” στην αγορά αυτή ή άλλα είναι τα σημαντικά;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles