15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμο για download το iOS 7.1 από την Apple

    Όπως είχε ήδη προεξοφλήσει ένα μεγάλο μέρος της κοινότητας των fans και του ειδικού τύπου, η Apple διαθέτει σήμερα προς download το iOS 7.1 για όλες τις συσκευές που είναι συμβατές με την αναβάθμιση του λειτουργικού.

    ios 7.1

    Εκτός από την διόρθωση κάμποσων bugs, το iOS 7.1 update φέρνει και μερικά νέα χαρακτηριστικά στο user interface, όπως η διαφορετική οθόνη στις εισερχόμενες κλήσεις, οι προσφερόμενες ρυθμίσεις στο texting, οι περισσότερες επιλογές στο Accessibility, οι διαφοροποιημένες χρωματικά οθόνες και άλλα.

    Τα δύο πιο σημαντικά ίσως χαρακτηριστικά του iOS 7.1 είναι οι μεγαλύτερες ταχύτητες στα transitions αλλά και τα animation, αλλά και η υποστήριξη του CarPlay, λειτουργία που δεν υπάρχει κάποιο αυτοκίνητο στην αγορά προς το παρόν να την υποστηρίζει, αλλά θα υπάρξει στο μέλλον και μία ιδέα γι αυτό, έχουμε πάρει εδώ από τις εταιρείες που μίλησαν γι αυτό στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

    Θυμηθείτε πως το update της iOS συσκευής σας γίνεται over the air εκτός από το iTunes και αφορά τα: iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 4S, iPhone 4, iPad Air, iPad mini με Retina Display, iPad mini, iPad (3ης και 4ης γενιάς), iPad 2 και iPod touch (5ης γενιάς). Δείτε τα release notes της Apple εδώ.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles