20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμες: Ο Bill Gates επιστρέφει στο… γραφείο για την ανάπτυξη μελλοντικών προϊόντων της Microsoft

    Πριν λίγες ημέρες, ο τεχνολογικός κόσμος συζήτησε αρκετά το ενδεχόμενο ο Satya Nadella να γίνει ο νέος CEO της Microsoft και, παράλληλα, ο Bill Gates να αφήσει τη θέση του ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας. Οι φήμες γι’ αυτές τις εξελίξεις συνεχίζουν να “τρέχουν”, ωστόσο μία ακόμη κάνει την εμφάνισή της…

    bill gates

    Σύμφωνα με αυτήν, ο Bill Gates μπορεί να απομακρύνεται από πρόεδρος του Δ.Σ., ωστόσο αναμένεται να αναλάβει… περισσότερο ενεργό ρόλο στην εταιρεία, έτσι ίσως επιστρέψει στα γραφεία της Microsoft για μία μέρα την εβδομάδα, ώστε να εργαστεί σε μελλοντικά projects.

    Οι αναφορές έρχονται από την Wall Street Journal, που σημειώνει ότι ο ίδιος ο Nadella ζήτησε πιο ενεργό ρόλο για τον Bill Gates με την ιδιότητα του συμβούλου, σημειώνοντας ότι “χρειάζεται κάτι τέτοιο για να πετύχει”.

    Ο ίδιος ο Gates έχει τονίσει επανειλημμένα ότι δε θα επέστρεφε στη Microsoft σε πλήρη απασχόληση, καθώς οι φιλανθρωπικές του δραστηριότητες είναι αυτές που “γεμίζουν” το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο Bloomberg, υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσει ένα ρόλο που θα τον εμπλέκει περισσότερο στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και όχι στα διοικητικά της εταιρείας.

    Το σίγουρο είναι ότι βρισκόμαστε σε περίοδο αλλαγών για τη Microsoft και όλα δείχνουν ότι, για ακόμη μία φορά, ο Bill Gates δε θα βρίσκεται έξω από αυτές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles