16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα #fails των celebrities στο Twitter: από την Oprah στο Xbox κι απ’ τη British Airways στον Ryan Seacrest!

    twitter-fails

    Αχ αυτοί οι σελέμπριτις… Μπορεί να παίζουν στα δάχτυλα τη σόου μπιζ, να έχουν εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο, στα πόδια τους να απλώνουν πάκους δολάρια σαν τραχανά αλλά στην πλειοψηφία τους, ένα θεματάκι με την τεχνολογία το έχουν. ΟΚ, μπορεί να κάνουν άλλα πράγματα καλά, αλλά όταν έρχεται η ώρα να το παίξουν ειδήμονες με συσκευές τεχνολογίας, gadgets, το Twitter και λοιπά πράγματα του διαβόλου που τους υπαγορεύουν οι PRίστες τους, ε, εκεί τα fails διαδέχονται το ένα το άλλο!

    Και ξέρεις ποια είναι η πλάκα με το Twitter, ε; Είναι εύκολο, γρήγορο και άμεσο, δεν το σκέφτεται ο άλλος και πριν το καταλάβει, τσαααακ, fail! Κάπου εδώ μπαίνουμε εμείς. Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα, τα επικότερα, τα μοναδικότερα fails του Twitter λοιπόν και στα παρουσιάζουμε! Από την Oprah στο Xbox team και από τη British Airways στον Ryan Seacrest.

    Αβάντι μαέστρο!

    oprah-twitter-fail

    Oprah Winfrey: Λατρεύει το Surface… από το iPad της!

    Η Oprah Winfrey λατρεύει το Microsoft Surface. Μιλάμε έπαθε πλάκα μαζί του. Αφού, να φανταστείς, με το που κυκλοφόρησε αγόρασε 12 κομμάτια για να τα δωρίσει. Η κακομοίρα, προφανώς ξέχασε όμως να πάρει κι ένα για τον εαυτό της αφού tweetαρε το παραπάνω μήνυμα από την εφαρμογή του Twitter στο iPad –και φυσικά το ίδιο το app την «έδωσε» κανονικότατα! Οι δημοσιοσχετίστες της γνωστής παρουσιάστριας προσπάθησαν να σώσουν την κατάσταση λέγοντας ότι η Oprah είχε θέμα με τις διάφορες εφαρμογές για το Surface όμως προφανώς δεν σκέφτηκαν ότι θα μπορούσε απλά να tweetάρει από το site του Twitter…

    chris-brown-hates-everyone

    Όλοι μισούν τον Chris Brown. Κι αυτός το ίδιο!

    Αρχές του 2012, στα Grammy Awards. Εκεί βρίσκεται ο Chris Brown, τότε πρώην γκομεναίος της Rihanna την οποία και είχε… ξυλοφορτώσει το 2009, έτοιμος για το μεγάλο come back. Ο Brown φεύγει από την τελετή με ένα βραβείο ανά χείρας προς απογοήτευση αρκετών celebrities που τον κατέκριναν ανοιχτά για την πράξη του. Ε, και επειδή δεν γινόταν να απαντήσει στον καθένα ξεχωριστά, ο καλλιτέχνης είπε να τους περιλάβει απαξάπαντες με ένα tweet του, κατηγορώντας τους πως τον ζηλεύουν επειδή κέρδισε Grammy! Και έκλεισε ευχόμενός τους όπως… τεκνοποιήσουν το ταχύτερο δυνατόν! Άρχοντας.

    xbox-team-android-twitter

    Όταν το Xbox team tweetάρει από Android

    Είσαι το team του Xbox. Ή τουλάχιστον ανήκεις σε αυτούς. Και χαζεύεις το φετινό Super Bowl. Και θες να tweetάρεις τέλος πάντων. Απλώνεις το χέρι σου και πιάνεις μια συσκευή για να γράψεις το μήνυμά σου και… στα χέρια σου βρίσκεται ένα Android smartphone. Δηλαδή θες να μου πεις ότι όχι απλά δεν βρίσκεις Windows Phone ή έστω ένα tablet με Windows αλλά tweetάρεις ευθαρσώς από τη «βαμμένη» Android εφαρμογή Sprinklr! Φυσικά τα tweets σου τα βλέπουν εκατομμύρια χρήστες του Twitter και εσύ, το Xbox, η Microsoft, γίνεστε ρόμπα σε χρόνο μηδέν.

    alicia-keys-tweet-iphonealicia-keys-tweet-iphone

    Alicia Keys: Τι Blackberry, τι iPhone;!

    H Alicia Keys μέχρι πρότινος συνεργαζόταν με τη Blackberry για την προώθηση των συσκευών της και μάλιστα μη φανταστείς τίποτα μικρό: κοτζάμ global creative director την είχε ονομάσει, τίτλος που πάντως περισσότερο διακοσμητικός παρά ουσιαστικός ήταν. Το απέδειξε περίτρανα αυτό εξ’ άλλου η γκάφα της γνωστής τραγουδίστριας πέρυσι τον Φεβρουάριο, όταν και tweetαρε ένα κομματάκι με στίχους του Drake, όχι από το Blackberry αλλά από το iPhone της! Και σαν να μην έφτανε αυτό, καπάκι σκάει φωτογραφία από το καμαρίνι της, πάλι με ένα iPhone να ποζάρει όλο καμάρι πλάι της! Ε, μα!

    hmv-tweets

    HMV: απολύουμε κόσμο και έχει πλάκα :D

    Τα HMV, σε περίπτωση που δεν τα γνωρίζεις, είναι (ή τουλάχιστον ήταν, μιας και έχουν πέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια) μία από τις κορυφαίες αλυσίδες ειδών ψυχαγωγίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρ’ ότι οι Άγγλοι φημίζονται για τη μεθοδικότητά τους, εδώ είχαμε την εξαίρεση στον κανόνα: τα HMV ανέθεσαν τη δημιουργία του λογαριασμού τους στο Twitter σε έναν πρακτικάριο που εργαζόταν στην αλυσίδα αμισθί! Όταν λοιπόν τα πράγματα άλλαξαν και στα HMV με μια επιχείρηση-σκούπα «καθάρισαν» μια 60αριά άτομα, το προφίλ τους στο Twitter άρχισε μυστηριωδώς να… κελαηδάει αλήθειες, βγάζοντας στη φόρα τα άπλυτα της εταιρείας και χαρίζοντας στιγμές γέλιου στους χρήστες και άπειρα λαβράκια στους δημοσιογράφους!

    joan-rivers-rihanna-xekatiniasma

    Rihanna vs. Joan Rivers: ΤΟ ξεκατίνιασμα

    Η Rihanna εμφανίστηκε το 2012 στην εκπομπή της Oprah και προς έκπληξη όλων αποκάλυψε πως αγαπούσε ακόμα τον πρώην της, Chris Brown. Ναι μωρέ, αυτόν που την είχε κάνει τουλούμι στο ξύλο. Φυσικά η δήλωση της Rihanna προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια με αυτά της… αιωνόβιας Joan Rivers στο Twitter να ξεχωρίζουν. Rihanna και Rivers επιδόθηκαν σε ένα ξεκατίνιασμα άνευ προηγούμενου στο δημοφιλές δίκτυο το οποίο πάντως έληξε μετά από μερικά tweets ένθεν κακείθεν. Τις δυο τους μιμήθηκαν και Έλληνες σελέμπριτις στην πορεία (Γεωργιάδης vs. Καμμένος, Μπακοδήμου vs. Καμπούρη, Βαξεβάνης vs. Μουρούτης) με τη Rihanna πάντως να ξεφτιλίζεται τοιουτοτρόπως έναν χρόνο αργότερα, αυτή τη φορά με τον ίδιο τον Chris Brown εξ’ αιτίας της νέας του γκόμενας!

    Στη British Airways δουλεύουν 9-5. Μόνο.

    «Ένας ευχαριστημένος πελάτης φέρνει δέκα, ένας δυσαρεστημένος διώχνει εκατό», λέει ο λαός και έχει απόλυτο δίκιο. Γι’ αυτό πρέπει να φροντίζεις αυτόν τον δυσαρεστημένο να τον ακούσεις και να τον ευχαριστήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εκτός κι αν είσαι η British Airways. Γιατί αν είσαι, τότε δουλεύεις Δευτέρα-Παρασκευή, 9-5. Αυτό, τέλος. Τι κι αν ο χρήστης @HVSVN ξόδεψε κάμποσες εκατοντάδες δολάρια για να κάνει promoted το tweet που στα χώνει για τις χαμένες του αποσκευές; Τι κι αν το είδαν 25.000 χρήστες πριν καν το ανακαλύψουν τα sites τεχνολογίας; Εσύ θα του απαντήσεις μόνο τις ώρες που δουλεύεις για να εισπράξεις μία κράξιμο απ’ όλα με έξτρα φρέσκια ντομάτα. Κάπου εκεί θα καταλάβεις ότι τα social media είναι ένα σπορ που άπαξ και αρχίσεις, θα εξασκείς 24/7

    ryan-seacrest-spoils-american-idol

    O Ryan Seacrest… spoilάρει στο American Idol

    Στα talent shows, όσο το κοινό έχει τον νου του στα νούμερα (μεταφορικά και κυριολεκτικά :P) που εμφανίζονται στο «γυαλί», οι παραγωγοί κοιτάνε τα άλλα νούμερα, αυτά των θεαματικοτήτων. Στην περίπτωση του American Idol βέβαια τον Μάρτιο του 2010, ένα live πήγε στράφι χάρη στον Ryan Seacrest. Ο γνωστός (;) τηλεοπτικοραδιογωνικός παραγωγός, φρόντισε να αποκαλύψει την αποχώρηση του Lacey Brown, τότε διαγωνιζόμενου στο American Idol, στο Twitter πριν ωστόσο αυτή ανακοινωθεί live στην τηλεόραση! Για να καταλάβεις, το tweet του ανέβηκε στις 8:43 όταν το σόου ξεκινούσε στις 9! Και η πλάκα; Ο τύπος δεν ζήτησε καν συγνώμη :P

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles