23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Δεν έπιασε το στόχο χρηματοδότησής του το Ubuntu Edge

    Το Ubuntu Edge, το super-phone της Canonical που έθεσε προς χρηματοδότηση στο Indiegogo, δεν έπιασε τον -υψηλότατο η αλήθεια- στόχο που είχε θέσει η εταιρεία και έφτανε τα 32 εκατ. δολάρια.

    ubuntu-edge

    Η εκστρατεία έληξε συγκεντρώνοντας 12,8 εκατ. δολάρια, παραμένοντας δηλαδή μακριά από το ποσό που θα την έκρινε ως επιτυχημένη. Αν και ξεκίνησε δυναμικά, συγκεντρώνοντας 3,4 εκατ δολάρια μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, στη συνέχεια οι ρυθμοί της χρηματοδότησης επιβραδύνθηκαν παρά τις προσπάθειες της εταιρείας. Παρ’ όλα αυτά, έχει να επιδείξει ότι κατάφερε να αποτελέσει τη μεγαλύτερη έως τώρα crowdfunding καμπάνια όλων των εποχών  -ξεπερνώντας τα 10.4 εκατ. δολάρια που είχε συγκεντρώσει το Pebble.

    Σε κάθε περίπτωση, το Ubuntu Edge είναι μία συσκευή που έχει συγκεντρώσει υψηλό ενδιαφέρον από χρήστες και τύπο, χάρη στα ξεχωριστά του χαρακτηριστικά, όπως το dual-boot Android και Linux, αλλά και τη δυνατότητα χρήσης του ακόμη και ως ένα full desktop PC. Σίγουρα, είναι μία πολλά υποσχόμενη πρόταση, που, ακόμη και μετά την αποτυχία της να αποκτήσει χρηματοδότηση μέσω crowdfunding, ελπίζουμε να βρει τον τρόπο να διατεθεί στην αγορά, αποτελώντας μία ξεχωριστή ιδέα ανάμεσα στις προτάσεις που έχουμε δει ήδη.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles