21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    DJI Mavic Pro. Το αναδιπλούμενο μικρό της DJI δείχνει ασυναγώνιστο στην κατηγορία του

    To Karma της GoPro αναστάτωσε την αγορά πριν λίγες ημέρες, όμως η DJI είχε… άμεσα τη δική της απάντηση, η οποία ακούει στο όνομα Mavic Pro. Είναι το νέο drone της γνωστής εταιρείας, το οποίο ξεχωρίζει αρχικά για το μέγεθός του (το πιο μικρό που έχει κατασκευάσει η DJI) και, φυσικά, το foldable design του, που το καθιστά τόσο μικρό όσο ένα… μπουκάλι νερό.

    dji-mavic-pro

    Μία εναλλακτική πρόταση στη δυνατή Phantom series του κατασκευαστή, το Mavic Pro είναι το drone που μπορείτε να έχετε μαζί σας παντού και χωράει ακόμη και στην τσάντα σας.

    Το βάρος του DJI Mavic Pro είναι μόλις 750 γραμμάρια, ενώ μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 65 χιλιόμετρα την ώρα. Η χρήση του (ιδιαίτερα μικρού) χειριστηρίου δεν είναι μάλιστα υποχρεωτική, καθώς μπορείτε να το ελέγξετε ακόμη και από το smartphone ή το tablet σας. Χρησιμοποιεί GPS, διαθέτει 5 κάμερες και οι αισθητήρες του παρέχουν, μεταξύ άλλων, δυνατότητα αποφυγής εμποδίων.

    mavic-pro-drone

    Έχει αυτονομία 27 λεπτά και έως 7 χλμ απόσταση μετάδοσης μέσω του τηλεχειριστηρίου, δυνατότητα λήψης video έως και σε 4K ανάλυση με 30 καρέ το δευτερόλεπτο και λήψη φωτογραφιών στα 12MP.

    Η DJI ανακοίνωσε κόστος στα 749 δολάρια και 999 δολάρια με το χειριστήριο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles