23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το OnePlus 2!

    Ένα από τα smartphones που συζητήθηκαν τον τελευταίο καιρό όσο λίγα, από το… πουθενά, χάρη σε μία “επιθετική” καμπάνια marketing αλλά και αρκετό “μυστήριο” και κατόπιν απέκτησαν φανατικούς θαυμαστές, είναι το OnePlus One, το οποίο βρίσκεται ήδη στα χέρια κάποιων που δεν το αλλάζουν με τίποτα.

    oneplus-one

    Εκτός ίσως από την περίπτωση να αποκτήσουν το… OnePlus 2, όταν αυτό κυκλοφορήσει. Οι πληροφορίες, λοιπόν, θέλουν το διάδοχο της εντυπωσιακής συσκευής που αναστάτωσε την Android κοινότητα (και ενσωματώνει μία ειδική version της δημοφιλούς Android ROM, CyanogenMod) να ετοιμάζεται, καθώς στελέχη της εταιρείας ανέφεραν στο Reddit, χαρακτηριστικά, πως το OnePlus 2 θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο δεύτερο ή το τρίτο τρίμηνο του 2015, με standard φυσικά το Android L.

    Στη συνέχεια, απάντησαν και σε ερώτηση χρηστών ότι βρίσκουν τη συσκευή τους που διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών πολύ μεγάλη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Έχουμε δει πολλούς ανθρώπους που ρωτούν για μία μικρότερη συσκευή και θέλουμε να πούμε σε όλους ότι τους ακούμε. Το σκεφτόμαστε!”.

    Διαβάστε περισσότερα  στο σχετικό AMA (Ask Me Anything) session του Reddit εδώ, αναμένοντας περισσότερα νέα για το OnePlus 2 το επόμενο διάστημα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles