20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Facebook δοκιμάζει ένα διαφορετικό Like Button με τα… Reactions (update)

    UPDATE: Η επιλογή Reactions για ένα πιο “εκφραστικό” Like button και η περίοδος δοκιμών της (που ξεκινάει σε Ισπανία και Ιρλανδία) ανακοινώθηκαν επίσημα από το Facebook σε σχετικό post του Mark Zuckerberg μαζί με αυτό το video.

    engadget-reaction

    Η αποκάλυψη του δημοφιλούς τεχνολογικού site Engadget έχει το ενδιαφέρον της, καθώς μας παρουσιάζει το νέο χαρακτηριστικό “Reactions” που θα ξεκινήσει να δοκιμάζει το Facebook, εμπλουτίζοντας το.. απλό και πολυχρησιμοποιημένο από όλους μας Like button.

    Με τη νέα επιλογή, το Like σε ένα post ενός φίλου ή μίας Facebook Page θα μπορεί να “εκφράζει” ποικίλα συναισθήματα, καθώς θα συνοδεύεται από εικονίδια που θα μπορούν να δείξουν αγάπη, γέλιο, ντροπή, έκπληξη, στενοχώρια ή θυμό, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που διέρρευσε.

    Το νέο σύστημα “Like” θα ξεκινήσει να δοκιμάζεται από αύριο, σύμφωνα πάντα με το Engadget, σε Ισπανία και Ιρλανδία, αποτελώντας απ’ ό,τι φαίνεται, τον τρόπο του Facebook να μας προσφέρει ό,τι κοντινότερο σε  ένα Dislike button. Αλήθεια, πώς σας φαίνεται η ιδέα του;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles