13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αρνητικές οι πρώτες κριτικές του Facebook Home στο Play Store

    Δύο ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του Facebook Home στο Play Store, οι περισσότερες κριτικές των χρηστών έχουν αρνητικό χαρακτήρα. Τι είναι αυτό το οποίο τους ενοχλεί περισσότερο;

    Συνολικά τα downloads του Facebook Home κυμαίνονται μεταξύ 100.000 και 500.000, ενώ οι κριτικές των χρηστών είναι μόλις 3.500. Με βαθμολογία από 1 αστέρι έως 5 αστέρια, οι χρήστες έχουν βαθμολογήσει ως εξής την εφαρμογή:

    facebook home play store

    Παρατηρούμε πως οι βαθμολογίες με 1 αστέρι είναι παραπάνω από διπλάσιες από αυτές με 5 αστέριακαι συγκεκριμένα φτάνουν το 46%. Παρόλα αυτά, βάσει των σχολίων που έχουν αφήσει οι χρήστες, αρκετές βαθμολογίες είναι άδικες. Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι σχολίασαν πως δεν έχουν ανάγκη από μία τέτοιου είδους εφαρμογή και τη βαθμολόγησαν με 1 αστέρι, ενώ κανονικά θα έπρεπε να βαθμολογήσουν τη λειτουργικότητα και την ποιότητα της εφαρμογής, αν αυτή τους ενδιέφερε έστω και λίγο.

    Γενικά, οι δυσαρεστημένοι με το Facebook Home δηλώνουν πως δεν τους αρέσει που χάνουν την ταπετσαρία που έχουν ορίσει οι ίδιοι στην οθόνη του smartphone τους, η μπαταρία του smartphone τους αδειάζει γρήγορα, δυσκολεύονται αρκετά να χρησιμοποιήσουν οτιδήποτε άλλο πέρα από το ίδιο το Facebook, τους λείπουν τα αγαπημένα τους Android widgets, χάνουν την ιδιωτικότητά τους όταν το smartphone τους είναι κλειδωμένο κπλ.

    Αυτό που όμως φαίνεται πως έχει κερδίσει τους Android χρήστες είναι τα Chat Heads στην εφαρμογή Facebook Messenger, τα οποία λειτουργούν και χωρίς το Facebook Home, αρκεί ο χρήστης να έχει την τελευταία έκδοση του Facebook Messenger. Όσο για το Facebook Home, έχει καιρό ακόμη μπροστά του για να πείσει τους χρήστες.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles