17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook “τέλειωσε” τα Poke και Facebook Camera apps

    Αθόρυβα και χωρίς ανακοινώσεις, το Facebook απέσυρε από το App Store της Apple δύο από τις εφαρμογές του, το “Poke” και το “Facebook Camera”.

    facebook-camera

    Οι εφαρμογές αυτές μάλλον κρίθηκε πως δεν είχαν πλέον λόγο ύπαρξης, καθώς στα 2 χρόνια ζωής τους δεν απέκτησαν και μεγάλο κοινό, ενώ αφ’ετέρου ήταν ανταγωνιστικές σε άλλα apps, δηλαδή το Snapchat και το Instagram αντίστοιχα. Το Facebook έχει ήδη αγοράσει το Instagram έναντι 1 δις, όπως θα θυμάστε, ενώ το Poke ήταν ένα κατάλοιπο της παλιάς, ομώνυμης λειτουργίας. Έτσι, δεν είναι πλέον διαθέσιμες προς κατέβασμα από τους χρήστες, αν και μάλλον δε θα στεναχωρηθεί κανείς ιδιαίτερα γι’αυτό…

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles