21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Γίνε ο πρώτος που θα κερδίσει ΔΩΡΕΑΝ το PS Vita προσφορά του digitallife.gr και της Vodafone

    Το PS Vita το ξέρεις. Η απόλυτη παιχνιδομηχανή. Η συσκευή που σου επιτρέπει να παίρνεις μαζί σου την διασκέδασή σου αλλά και να είσαι απολύτως συνδεδεμένος. Το καινούριο gadget για όλους τους gamers και όχι μόνο. Με 4 πυρήνες, 5 ίντσες AMOLED οθόνη, ανάλυσης 960 x 544, hardware που θα ζήλευαν τα καλύτερα tablets, με την συνδεσιμότητά του σου επιτρέπει να το χρησιμοποιήσεις σαν την πιο mobile συσκευή που είχες έως τώρα.

    Το ότι το δίκτυο καταστημάτων Vodafone θα διαθέτει το PS Vita με ενσωματωμένη prepaid κάρτα SIM και θα σου επιτρέπει να είσαι συνδεδεμένος με το internet και να κατεβάσεις το WipEout 2048 δωρεάν, επίσης το ξέρεις.

    Τώρα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα PS Vita, 3G, προσφορά από τη Vodafone! Πώς; Άφησε το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post και δήλωσε συμμετοχή!

    O διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012.τα μεσάνυχτα. Ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας, Μάγερ 15 10438 Αθήνα, την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 στις 15:00 και θα ανακοινωθεί από το digitallife.gr.

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.gr, nethall.gr, jaba.gr,diagonismoi24.gr,kliroseis.gr, contests.grkerdiseto.blogspot.comwww.tixerakias.comwinthis.gr

    Όροι διαγωνισμού


     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles