16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Όλες οι Πρωταπριλιάτικες Φάρσες της Google για το 2014

    Κάθε χρόνο στη Google συναγωνίζονται κυριολεκτικά το ένα τμήμα το άλλο, όσον αφορά το ποιο θα κυκλοφορήσει την πιο πετυχημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα. Ας δούμε, λοιπόν, τι μας ετοίμασαν φέτος, σε μία μίνι σύνοψη.

    Google Magic Hand

    Από την Google Ιαπωνίας, το Magic Hand, μία νέα μέθοδος εισαγωγής για smartphones. Πρόκειται για μία συσκευή με βάρος 800 γραμμάρια, που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε πληκτρολόγιο. Είναι διαθέσιμη, μάλιστα, σε έκδοση και για αριστερόχειρες και για δεξιόχειρες.

    Google Magic Hand

     

    Περισσότερα εδώ, ενώ μπορείτε να το γνωρίσετε αναλυτικά και στο ακόλουθο video.

    Google Maps Pokemon Challenge

    Google Maps Pokémon Challenge

    Το παιχνίδι των Google Maps που είναι μεν πραγματικό, αλλά… όχι ακριβώς αυτό που υπόσχεται η Google. Σας γράψαμε αναλυτικά γι’ αυτό από χθες εδώ!

    Gmail Shelfie

    Gmail Shelfie

    To Gmail κλείνει τα 10 του χρόνια και το γιορτάζει με ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, το Gmail Shelfie, μία πρωτοποριακή πλατφόρμα για selfies, έτσι ώστε να τοποθετήσετε ένα selfie από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο (τον εαυτό σας ή όποιον άλλο επιθυμείτε) ως custom theme στο Gmail σας. Δείτε περισσότερα εδώ.

    Nest Total Temperature Control

    Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Nest από τη Google και να που το πρωταπριλιάτικο αστείο που αφορά την εταιρεία είναι ήδη έτοιμο. Σύμφωνα με αυτό, η Nest συνεργάζεται με την Virgin America επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο που οι άνθρωποι πετούν. Ζήστε μία περισσότερο… εξατομικευμένη πτήση ορίζοντας ο ίδιος τη θερμοκρασία και όχι μόνο, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video.

    WazeDates

    Ακόμη μία εξαγορά της Google ήταν της εταιρείας social mapping software Waze τον Ιούνιο του 2013. Στο April Fools Joke της ημέρας, η Waze εξαγοράζει την SingleSpotter δημιουργώντας τα... WazeDates. Και κάπως έτσι μπορείτε, ενώ οδηγείτε να… βρείτε το ταίρι σας. Δείτε πώς!

    Emoji translation in Chrome for Android and iOS

    Μία ιδιαίτερη μορφή του Google Translate για τον Chrome του Android και του iOS, μεταφράζει το κείμενό σας σε Emoji.

    Auto Awesome Photobombs

    Auto Awesome Photobombs

    Μία προσθήκη στο Auto Awesome feature του Google+ που σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε photobombs στις φωτογραφίες σας. Πρώτος celebrity που μπορείτε να προσθέσετε ο… David Hasselhoff.

    Και του χρόνου, Google!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles