22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Χρόνια πολλά Google+! Το Κοινωνικό Δίκτυο της Google έκλεισε τα 3 χρόνια!

    Ήταν 28 Ιουνίου του 2011 όταν η Google αποφάσισε να λανσάρει το δικό της Κοινωνικό Δίκτυο και να ανταγωνιστεί το δημοφιλές Facebook. Το όνομα αυτού, Google+ (γράφεται και ως Google Plus). Από τότε πέρασαν ακριβώς τρία χρόνια και το Κοινωνικό Δίκτυο έχει φτάσει σε σημείο είτε να το αγαπά κανείς και να το χρησιμοποιεί τακτικά, είτε να διαθέτει κάποιος ανενεργό λογαριασμό και να έχει στραφεί σε άλλες Social Media λύσεις.

    happy birhtday google plus

    Με το Google+, η Google κατάφερε να ενώσει όλες τις υπηρεσίες της σε μία πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας έναν ενιαίο λογαριασμό των χρηστών για κάθε υπηρεσία. Αποτέλεσμα ήταν η εταιρία να αναγκάσει τους Gmail και YouTube χρήστες να χρησιμοποιήσουν το δικό της Κοινωνικό Δίκτυο, κάτι το οποίο φυσικά δεν άρεσε σε πολλούς.

    Τρία χρόνια μετά, το Google+ έχει καταφέρει να φτάσει τους 359 εκατ. ενεργούς χρήστες, με τους άντρες να κυριαρχούν κατά κράτος και το μέσο όρο ηλικίας των χρηστών να φτάνει τα 28 χρόνια.

    Αν και πολλοί αποκαλούν το Κοινωνικό Δίκτυο «πόλη φάντασμα», λόγω των εγκαταλελειμμένων λογαριασμών, όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει έχουν εντοπίσει τις πολύ δυνατές λειτουργίες του, όπως τα Hangouts και το Google Authorship για τους ιδιοκτήτες sites.

    Ποιο είναι το μέλλον του Google+; Δύσκολο να το προβλέψει κανείς, καθώς φέτος έφυγε και ο «πατέρας» του Κοινωνικού Δικτύου, ο Vic Gundotra, ο οποίος πίστεψε στο εγχείρημα αυτό και θέλησε να το πάει ψηλά.

    Ακολουθεί ένα Infographic με κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες του Google+ για τα 3 χρόνια λειτουργίας του.

    (Κάντε κλικ στην εικόνα και ξανά κλικ σε αυτή στη νέα καρτέλα για μεγέθυνση)

    happy birhtday google plus

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles