22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τι θα παρουσιάσει η HTC στη Νέα Υόρκη στις 19 Αυγούστου;

    htc-aug19

    Ένα “μυστηριώδες” event έχει προγραμματίσει η HTC στη Νέα Υόρκη στις 19 Αυγούστου και οι πληροφορίες σχετικά με το τι θα ανακοινώσει η εταιρεία είναι πολλές και διάφορες.

    Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί το One M8 με Windows Phone! Η μεγάλη “επιστροφή” της ταϊβανέζικης εταιρείας στο λειτουργικό της Microsoft είναι γνωστό και από άλλες φήμες πως ετοιμάζεται, με μία πρόταση η οποία φαίνεται πως θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Snapdragon 801, 2GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 16 ή 32GB. Η συσκευή στην Αμερική θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με το δίκτυο της Verizon και θα τρέχει τα Windows Phone 8.1 GDR1, την τελευταία δηλαδή έκδοση του λειτουργικού της Microsoft, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτή.

    Άλλες φήμες σχετικά με το τι θα ανακοινωθεί στο event της 19ης Αυγούστου μιλούν, πάντως, για πιθανή ανακοίνωση του tablet Nexus 8 (Volantis) ή ακόμη και ενός… Android Wear smartwatch.

    Στην “καρδιά” του Αυγούστου ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα η HTC κι εμείς, από τις παραλίες, θα περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτά…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles