16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    HTC Event σήμερα στη Νέα Υόρκη: Οι Windows Phone 8 συσκευές που περίμενες… (live blogging)

    Windows Phone 8X από την HTC: Επίσημα, με οθόνη 4,3 ιντσών και Beats Audio
    Windows Phone 8S από την HTC στις 4 ίντσες

    18:52>> Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας! Σε λίγη ώρα θα έχετε όλες τις λεπτομέρειες για τις νέες Windows Phone 8 συσκευές της HTC

    18:50>> Φυσικά κανένα tabletόφωνο δεν ανακοινώθηκε, παρά τις διαρροές. Το digitallife.gr στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και των φημών και δε σας έγραψε γι’ αυτό.

    18:49>> Και αυτά είχαν να μας πουν για σήμερα η HTC και η Microsoft. Chou & Ballmer σε ένα εντυπωσιακό δίδυμο και δύο άκρως ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες συσκευές, περισσότερα για τις οποίες θα μας πουν οι παρουσιάσεις τους.

    18:48>> 8X και 8S θα είναι διαθέσιμα ξεκινώντας από το Νοέμβριο από 150 δίκτυα σε 50 χώρες. Στις ΗΠΑ από AT&T, T-Mobile και Verizon (αλλά μάλλον δε μας ενδιαφέρει).

    18: 46>> Ο HTC president, Jason Mackenzie, ανεβαίνει στη σκηνή. “Τα 8Χ και 8S θα είναι τα “signature” phones των WP8″. Χμμ.. και τα Lumia; “Θα λανσαριστούν σε περισσότερες αγορές από ποτέ.”

    18:44>> Το έχει έναν ειδικό ενισχυτή ήχου για να “αντλεί” περισσότερη ισχύ από τα ακουστικά σε σχέση με άλλες συσκευές. Ο ίδιος ενισχυτής οδηγεί και το εξωτερικό ηχείο.

    18:42>> Ας μιλήσουμε για την κάμερα. Η ίδια τεχνολογία με αυτή που είδατε στο One X υπάρχει και στο 8X. Το ίδιο chip, ο αισθητήρας, φακός f/2.0. Αλλά εντυπωσιακή είναι και η εμπρόσθια κάμερα 2.1Mpixels με 1080p. Με την τριπλή γωνία θέασης σε σχέση με άλλες εμπρόσθιες κάμερες. Για πρώτη φορά, επίσης, Windows Phone μοντέλα ενσωματώνουν Beats Audio.

    18:40>> “Tα 8x και 8S είναι σαν μια οικογένεια. Το 8S είναι μικρότερο, με πιο “παιχνιδιάρικη” αίσθηση και ένα πολύχρωμο strip που το κάνει ξεχωριστό”. Όλες οι λεπτομέρειες του design τους φαίνονται σε video που παίζει, όπου το σχεδιαστικό team της HTC μιλάει για τα τηλέφωνα.

    18:37>> “Η φιλοσοφία του σχεδιασμού μας μπορεί να συνοψιστεί με τρεις λέξεις:. Απλό, δημιουργημένο και ανθρώπινο. Όταν τα έχεις στην κατοχή σου, θα αναγνωρίσεις κι εσύ ότι δεν είχες ποτέ ένα τηλέφωνο σαν αυτό. Με συμπαγή, premium αίσθηση στο χέρι σου, αλλά και τις micro-drill holes που κάνουν το τηλέφωνο ξεχωριστό. Φυσικά είναι ενσωματωμένο το beats audio.”

    18:34>> “Η HTC κοίταξε το κομμάτι της εμπειρίας του χρήστη, προκειμένου να εμπνευστεί το σχεδιασμό των τηλεφώνων της. Τα tiles προσδίδουν μία ομοιογέναια και είναι αναμφισβήτητα κάτι φρέσκο. Αλλά αυτό που με ενθουσιάζει είναι ότι δεν έχει υπάρξει άλλο τηλέφωνο που να ενσωματώνει πραγματικά την υπόσχεση των Windows Phone”... Τώρα τι λέει για όλα αυτά η Nokia δε γνωρίζουμε.

    18:32>> Επιστρέφει ο Peter Chou στη σκηνή. “Τα τηλέφωνά μας έχουν προσωπικότητα” αναφέρει και συμπληρώνει ότι “φέρνουν για πρώτη φορά νέες μοναδικές HTC εμπειρίες στα Windows Phone. To design είναι τετράγωνο, αλλά καθαρό. Ο HTC head of design Scott Croyle τώρα ανεβαίνει στη σκηνή.

    18:29>> Ballmer: To Windows Phone 8X είναι ένα εμβληματικό προϊόν. Με όμορφο design, εκπληκτική κάμερα και ήχο που σκοτώνει! Με μία νέα και απλούστερη προσέγγιση στο branding και την ονομασία των συσκευών.

    18:28>> Διαθέσιμα σε “τρελά” χρώματα: κίτρινα, κόκκινα, μπλε (καραβάκια στο Αιγαίο;;;). Ο Chou συνεχίζει να αναφέρεται στο design τους και πόσο ρόλο παίζει, αλλά και στο πόσο λεπτά είναι. Όλα σε μία υπέροχη αρμονία

    18:24>> Πείτε γεια στα Windows Phone 8X και Windows Phone 8S (Επιβεβαιωθήκαμε!)

    18:23>> Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε μία διαφορετική, μοναδική προσέγγιση με τα Windows Phone 8. Είναι η πιο προσωπική εμπειρία που έχει ποτέ δημιουργηθεί σε κινητό. Και τα τηλέφωνα είναι πραγματικά όμορφα! Είναι πραγματικά ένα milestone στην επόμενη συνεργασία HTC και Microsoft.

    18:21>> “Τα πράγματα έχουν αλλάξει από την εποχή των Windows Phone και πλέον είναι το πιο εντυπωσιακό μας βήμα σε όλη μας τη συνεργασία με τη Microsoft. Ο ίδιος ο Ballmer ενθουσιάστηκε με το design τους”. Ο Steve Ballmer είναι στο event και ανεβαίνει στη σκηνή.

    18:18>> “Όταν είδα για πρώτη φορά τα Windows Phone 8 ενθουσιάστηκα. Όταν όμως τα δοκίμασα μου έκαναν πραγματικά το κλικ”.

    18:17>> Αναβοσβήνει το λογότυπο των Windows Phone. Θα δούμε μερικά WP8 κινητά λέει και αναφέρει τη μακρόχρονη συνεργασία της HTC με τη Microsoft. “Το όμορφο software εμπνέει το όμορφo hardware αναφέρει” και συνεχίζει “Η HTC έχει εμπειρία στα Windows Phone όσο κανένας”.

    18: 15>> Τα φώτα χαμηλώνουν… O Peter Chou στη σκηνή!

    18:15>> Ζηλεύουμε!


    18:10>> Η μικρή καθυστέρηση παίζει και να οφείλεται στην αργοπορία των δημοσιογράφων λόγω του event της LG. Η προσμονή είναι μεγάλη, βέβαια, σε κάθε περίπτωση. Να σημειώσουμε την παρουσία στη διακόσμηση του χώρου του νέου dot & circle logo που είδαμε στην πρόσκληση της HTC για το event.

    18: 07>> Και οι πρώτες εικόνες από το The Verge

    18: 06>> Live streaming δεν υπάρχει για το event (πολλοί αναρωτιούνται εδώ και πολλές ώρες) με τη βοήθεια των δημοσιογράφων που βρίσκονται μέσα όμως, θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε το κλίμα που επικρατεί, αλλά και τις ανακοινώσεις των νέων μοντέλων της HTC

    18:05>> Βρίσκονται λέει στη δυτική πλευρά του Manhattan. Όχι δε θα κλάψουμε ακόμη, θα πρειμένουμε να δούμε πρώτα τα νέα HTC. Στην αίθουσα, όπως διαβάζουμε, οι τοίχοι είναι ντυμμένοι με πολλά διαφορετικά χρώματα.

    Χρώματα… χμμμ… κάτι μας λέει ότι ναι οι φήμες θα επιβεβαιωθούν και θα δούμε Windows Phone 8 προτάσεις.

    18:00>> Και ναι είναι μέσα! Ethernet καλώδια σε κάθε θέση, αναφέρει ο δημοσιογράφος του CNET. Αυτά είναι!

    17:58>> Λόγω ενός event της LG που προηγήθηκε στην αμερικανική μεγαλούπολη νωρίτερα το πρωί για την παρουσίαση του Optimus G, φαίνεται πως πολλοί δημοσιογράφοι φτάνουν αργοπορημένοι. “Τρέξιμο” που έχει η ζωή… αν είναι όμως να δουν τα νέα WP8 της HTC δεν τους λυπόμαστε καθόλου.

    17:56>> Οι δημοσιογράφοι είναι ακόμη στην ουρά για να μπουν στο χώρο που πραγματοποιείται το event της HTC στη Νέα Υόρκη. Φαίνεται όμως ότι είμαστε στην τελική ευθεία, καθώς η έναρξή του έχει προγραμματιστεί για τις 6 (ώρα Ελλάδας). Αναμένουμε!

    ——————————————————————————————————————————-

    UPDATE 4:00μ.μ. – Δύο ώρες πριν την επίσημη έναρξη της παρουσίασης και παίρνουμε μία πρώτη “γεύση” από το τι ακριβώς να περιμένουμε, καθώς έχουν διαρρεύσει νέες φωτογραφίες για το Windows Phone 8, HTC 8X. Τις αποκαλύπτει το site PhoneArena και διαθέτουν το brand της Verizon στο πίσω μέρος της συσκευής, όπως και δημοφιλές beats audio logo.

    Στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδας (11 το πρωί Νέας Υόρκης) ξεκινάει το πολυαναμενόμενο event της εταιρείας, στο οποίο θα παρουσιαστούν τα νέα Windows Phone 8 κινητά της – και ίσως άλλες εκπλήξεις.

    ——————————————————————————————————————————–

    Προς το παρόν, η HTC μάς προϊδεάζει με αυτό το λιτό αλλά υποσχόμενο teaser, το οποίο δεν αποκαλύπτει πολλά, μας ανοίγει όμως την όρεξη για το τι θα δούμε σήμερα στη Νέα Υόρκη. Αν μη τι άλλο, κάτι μας λέει ότι από design τα νέα smartphones της HTC θα μας αφήσουν “άναυδους”.


    Για τα Windows Phone 8 μοντέλα, λοιπόν, της εταιρείας -που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι τα HTC 8X και 8S– σάς έχουμε γράψει ήδη τις πρώιμες πληροφορίες μας. Το απόγευμα, όμως, θα γνωρίζουμε τα πάντα για την εμφάνιση, αλλά και τα εντυπωσιακά τεχνικά τους χαρακτηριστικά, που “ακούγεται” ότι θα κάνουν τη διαφορά.

    Ήδη, η εταιρεία έχει ξεκινήσει τις δημοσιεύσεις με “behing the scenes” υλικό. Όσο για εμάς, σε λιγότερο από τέσσερις ώρες, είμαστε έτοιμοι να στρέψουμε το βλέμμα στη Νέα Υόρκη και να γνωρίσουμε τα νέα HTC, εσείς;

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles