18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    11% των Αμερικανών πιστεύει ότι το HTML είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα

    Πρόκειται για μία έρευνα από το site Vouchercloud που έχουν δημοσιεύσει τα μεγαλύτερα sites στον κόσμο και μπορεί αρχικά να αμφισβητήθηκε, ωστόσο η εταιρεία που την πραγματοποίησε επιμένει πως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, οι απαντήσεις που δόθηκαν, όσον αφορά διάφορους τεχνολογικούς όρους, σε ένα ερωτηματολόγιο πολλαπλών επιλογών προκαλούν ακόμη και το ακατάσχετο γέλιο σε ορισμένες περιπτώσεις.

    survey-results-omg

    Έτσι, φαίνεται πως το 11% των Αμερικανών πιστεύει πως το ακρωνύμιο HTML είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, μπερδεύοντας την markup language που χρησιμοποιείται στη δομή ιστοσελίδων με κάτι πολύ περισσότερο… επικίνδυνο. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτή η περίεργη απάντηση στην εν λόγω έρευνα.

    Έτσι, 27% των ερωτηθέντων σημείωσαν ότι το gigabyte είναι ένα… έντομο της Νοτίου Αμερικής, 12% ότι το USB είναι ακρωνύμιο για ευρωπαϊκή χώρα, 15% ότι το software είναι ένα άνετο ρούχο, 18% ότι το Blu-ray είναι κάποιο είδος θαλάσσιο ζώου, 23% ότι το MP3 είναι ρομπότ από το Star Wars και 20% ότι η motherboard είναι το κατάστρωμα ενός κρουαζιερόπλοιου.

    Εδώ θα βρείτε την πλήρη έρευνα, την οποία η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μετά τις αμφισβητήσεις που είχε δεχθεί για το αν είναι αληθινή. Εδώ που τα λέμε και να μην είναι, ομολογούμε ότι τη βρήκαμε πραγματικά διασκεδαστική…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles