15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Huawei P9. Επίσημο με οθόνη 5,2 ιντσών Full HD και dual-camera σε συνεργασία με τη Leica

    Μεγάλη μέρα η σημερινή για τη Huawei, με την κινεζική εταιρεία στο μεγάλο event στην Battersea Park Events Arena του Λονδίνου -όπου βρίσκεται και το digitallife.gr- να παρουσιάζει το νέο της κορυφαίο smartphone, Huawei P9.

    huawei_p9

    Πρόκειται για μία πρόταση κατασκευασμένη από ένα κομμάτι μέταλλο και γυαλί που του προσφέρει πολυτελή κατασκευή, αλλά και καμπύλες που διευκολύνουν στο κράτημα της συσκευής. To Huawei P9 ξεχωρίζει επιπλέον και για το πολύ μικρό του πάχος που φτάνει μόλις τα 6,95 χιλιοστά.

    Διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης Full HD με pixel density 423ppi και πολύ μικρό bezel μόλις 1,7 χιλιοστά ανά πλευρά, 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή Hilicon Kirin 955 χρονισμένο στα 2.5GHz, 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (σε κάποιες αγορές θα κυκλοφορήσει και με χωρητικότητα 64GB/4GB RAM). Διαθέτει μπαταρία 3.000mAh, ενσωματώνει το λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow με το EMUI 4.1 της Huawei, ενώ στο κομμάτι των καμερών διαθέτει διπλή κεντρική κάμερα 12MP (που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Leica) – μία κλασική κάμερα των 12MP και άλλο ένα μονόχρωμο module στα 12MP και αυτό. Οι δύο αισθητήρες συνεργάζονται και μπορούν να βελτιώσουν την αντίθεση στις φωτoγραφίες κατά 50%, αλλά και να τριπλασιάσουν τις πληροφορίες του φωτός που λαμβάνονται από το τηλέφωνο. Η Huawei σημειώνει ότι οι πίσω κάμερες δεν προεξέχουν καθόλου από την επιφάνεια της συσκευής, σε αντίθεση με τις προτάσεις των ανταγωνιστών της. Διαθέσιμη είναι επιπλέον και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 8MP.

    Huawei P9-04

    Η συσκευή διαθέτει ακόμη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων νέας γενιάς στην πίσω πλευρά της, υποδοχή USB Type-C, ενώ θα διατεθεί σε titanium grey, haze gold, rose gold, ceramic white, mystic silver και prestige gold αποχρώσεις (το rose gold δε θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά). Η τιμή του Huawei P9 υπολογίζεται ότι θα προσεγγίζει τα 599 ευρώ (3GB RAM/32GB) και τα  €649 (4GB RAM/64GB).

    Μαζί με το P9 ανακοινώθηκε και το Huawei P9 Plus που σας παρουσιάζουμε σε ξεχωριστό post, καθώς και το wearable TalkBand B3.

    Ο Richard Yu της Huawei με τα P9 και P9 Plus
    Ο Richard Yu της Huawei με τα P9 και P9 Plus

    https://www.youtube.com/watch?v=9BvX_GA3D6U

    https://www.youtube.com/watch?v=e4TXO49n0P8

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles