22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η 20th Century Fox ανακοίνωσε το Deadpool 2!

    Το CinemaCon συνεχίζει να βγάζει πολλές και μεγάλες ειδήσεις. Όλα τα στούντιο παρουσιάζουν τον προγραμματισμό τους και μετά την Paramount Pictures, ήρθε η σειρά της 20th Century Fox από την οποία φυσικά το κοινό περίμενε ένα πράγμα. Να μιλήσει για το Deadpool 2. Και το έκανε ανακοινώνοντας και επίσημα το sequel της ταινίας που έσπασε τα ταμεία και με 757.3 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως είναι το R-rated φιλμ με τα μεγαλύτερα έσοδα στην ιστορία του σινεμά.  

    deadpool-

    Όπως έγινε λοιπόν γνωστό όλη η ομάδα της πρώτης ταινίας θα επιστρέψει για το sequel και φυσικά ο Ryan Reynolds έχει κλεισμένη την πιο σίγουρη θέση του σινεμά για τα επόμενα χρόνια. Οι σεναριογράφοι Rhett Reese και Paul Wernick θα αναλάβουν και πάλι τα “κοσμητικά επίθετα” που λατρεύει να ξεστομίζει ο σούπερ ήρωας ενώ ο Tim Miller θα καθίσει ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Μην περιμένετε από τώρα ημερομηνία κυκλοφορίας αν και η 20th Century Fox είχε ανακοινώσει πρόσφατα πως έχει τσεκαρισμένη την 6η Οκτωβρίου 2017 και την 12η Ιανουαρίου του 2018 για δύο παραγωγές της Marvel. Είναι πολύ πιθανό πως μία από τις δύο ημερομηνίες έχει να κάνει με το Deadpool 2.
    Να σημειώσουμε πως το DVD και το Blu-ray της πρώτης ταινίας καταφθάνει στις 10 Μαίου. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles