14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Η στιγμή που το Instagram στον υπολογιστή σου αποκτά νόημα!

    Δε γνωρίζουμε πόσοι ακριβώς από εσάς χρησιμοποιείτε το Instagram, η αλήθεια είναι όμως ότι για όσους το κάνετε, αυτή η είδηση έχει πραγματικό ενδιαφέρον.

    Τo Instagram, λοιπόν, για πρώτη φορά από την ίδρυσή του, αποκτά μία πραγματική Web version με “νόημα”. Κι αυτό γιατί (επιτέλους) δίνει τη δυνατότητα στους 90 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες της υπηρεσίας κάθε μήνα να έχουν πρόσβαση αλλά και να πλοηγούνται στη ροή των φωτογραφιών των φίλων τους και από τον υπολογιστή τους, όπως ακριβώς το κάνουν από το κινητό τους.

    Τη σημαντική αλλαγή ανακοίνωσε ο συνιδρυτής του, Kevin Systrom, σε blog post, φέρνοντας ικανοποίηση στους χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής.

    Να σημειώσουμε ότι το μόλις Νοέμβριο το Instagram είχε ανακοινώσει τα web profiles των χρηστών του, με τη νέα προσθήκη να είναι βέβαια σημαντικότερη…

    Η μόνη δυνατότητα που δεν προσφέρεται ακόμη από τη web έκδοση του Instagram και το διαφοροποιεί από τις mobile εφαρμογές του είναι το upload μίας δικής σας φωτογραφίας με κάποιο από τα “διάσημα” φίλτρα του.

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles