22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    iPad mini vs Google Nexus 7 vs Amazon Kindle Fire HD: Η μάχη των “μικρών”!

    Το iPad mini βρίσκεται, πλέον, κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και ο καθένας μπορεί να το τοποθετήσει απέναντι στον ανταγωνισμό και να αποφασίσει αν είναι γι’ αυτόν η επιλογή του στην κατηγορία των “μικρών” tablets.

    Αναμφίβολα, πρόκειται για μία άκρως ανταγωνιστική πρόταση εξ αρχής, “κουβαλώντας” το βαρύ όνομα και το “hype” που έχουν, έτσι κι αλλιώς, οι συσκευές της αμερικανικής εταιρείας.

    Τι γίνεται, όμως, όταν το βάλει κάποιος δίπλα σε άλλες δύο σχετικές προτάσεις της αγοράς, το Google Nexus 7 και το Amazon Kindle Fire HD των 7 ιντσών; Εμείς φτιάξαμε ένα συγκριτικό πίνακα για να δείτε μόνοι σας τις διαφορές των tablets και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

    Αν πρέπει, όμως, να πούμε δύο λόγια, πριν σας παραθέσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, να σημειώσουμε ότι, αρχικά, το iPad mini είναι μία λεπτή, ελαφριά πρόταση με όμορφη εμφάνιση που δύσκολα μπορεί να συναγωνιστεί κάποια άλλη πρόταση και “αρέσει” πολύ. Είναι, μάλιστα, πιο slim & light από τα Kindle Fire HD και Nexus 7, παρόλο που η διάσταση της οθόνης του είναι μεγαλύτερη (7,87 ίντσες έναντι 7 των ανταγωνιστών του).

    Βέβαια, η ανάλυση της οθόνης του (1024×768 pixels) καθώς και το pixel density (163ppi) προβληματίζουν αρκετά, καθώς η αλήθεια είναι ότι από την εταιρεία που έφερε στην αγορά την Retina Display περιμέναμε κάτι περισσότερο, ακόμη και από το mini μοντέλο της. Κάποιοι, μάλιστα, συμπληρώνουν ότι συνολικά τα specs του (που παραπέμπουν σε… iPad 2) είναι “λίγα” για τον ανταγωνισμό, ενώ η τιμή του (που σημειωτέον στην Αμερική ξεκινάει από τα 329 δολάρια στην έκδοση Wi-Fi με 16GB) είναι ελαφρώς “τσιμπημένη”.

    Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να δείτε μόνοι σας τον πίνακα των τεχνικών και να αποφασίσετε ποιο από τα δημοφιλή “μικρά” προτιμάτε…

    Related Articles

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles