24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    James Cameron και National Geographic αναζητούν τη χαμένη Ατλαντίδα σε Κρήτη και Σαντορίνη

     

    “Το να βρω την ιστορική και αρχαιολογική αλήθεια πίσω από το μύθο της Ατλαντίδας ήταν κάτι που πάντα με γοήτευε”. Ο James Cameron είναι γνωστό πως όταν παθιάζεται με κάτι, το φτάνει μέχρι τέρμα και μάλιστα είναι έτοιμος να στήσει και κάμερες σε ελληνικά νησιά γι’ αυτό.

    atlantis

    Ένας θεός ξέρει πόσες ώρες έχει το 24ωρο του Cameron για να προλαβαίνει να δουλεύει παράλληλα και τα 4 sequels του Avatar, ωστόσο φαίνεται πως το δίωρο ντοκιμαντέρ Search for Atlantis, που το ετοιμάζει μαζί με το National Geographic Channel, είναι ένα μεγάλο του πάθος. Σε ανακοίνωση του ο Cameron είπε πως το team του ντοκιμαντέρ θα ερευνήσει πολλές καινούργιες θεωρίες για το που ήταν η πραγματική Ατλαντίδα, ποιοι ήταν οι μυστηριώδεις άνθρωποι που την κατοικούσαν και ποια ήταν η καταστροφή που τους εξαφάνισε όλους από τη Γη.

    Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Σικελία, Μάλτα, Κρήτη, Σαντορίνη και Σαρδινία, με τις υποβρύχιες λήψεις να είναι προγραμματισμένες να γίνουν στις ακτές της Ισπανίας. Το Search for Atlantis θα προστεθεί στο σημαντικό κατάλογο με τα ντοκιμαντέρ που έχει γυρίσει ο Cameron. To πιο πρόσφατο ήταν το Deepsea Challenge του 2014, ενώ το 2003 είχε ετοιμάσει το Ghosts of the Abyss, που εξιστορούσε τη ναυπήγηση του Τιτανικού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles