17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κι άλλες φήμες: Θα δούμε το iPhone των 99 δολαρίων;

    Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε περίπου ένα 24ωρο, που ένα μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο πραγματοποιεί ένα δημοσίευμα το οποίο αφορά το ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός πολύ οικονομικού iPhone. Προηγήθηκε η Wall Street Journal και τώρα έρχεται η ώρα του Bloomberg…


    Αυτή τη φορά, μάλιστα, στο “παιχνίδι” μπαίνει έντονα και η τιμή της συσκευής, με τις φήμες να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η αμερικανική εταιρεία θα μπορούσε να λανσάρει, στο τέλος του 2013, ένα iPhone σε κόστος που θα μπορούσε να κυμαίνεται από τα… 99 έως τα 149 δολάρια. Δύσκολο να το πιστέψει κανείς, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, ωστόσο, η Apple έχει ενημερώσει τουλάχιστον έναν provider στις ΗΠΑ για τα σχέδιά της αυτά.

    Σε κάθε περίπτωση, τον τελευταίο καιρό, οι φήμες για ένα οικονομικό smartphone από την εταιρεία του Cupertino δεν είναι και λίγες. Σίγουρα, δύσκολα θα θεωρούσαμε τυχαίο το γεγονός ότι αυτές “εντατικοποιούνται” τις ημέρες διεξαγωγής της CES 2013, στην οποία πολλές εταιρείες ανακοίνωσαν τις νέες προτάσεις τους και την οποία, όπως γνωρίζουμε καλά εδώ και χρόνια, η Apple δεν “τιμάει” όπως και καμία άλλη από τις εκθέσεις του χώρου.

    Η ενδεχόμενη κυκλοφορία ενός οικονομικού iPhone, πάντως, γίνεται ακόμη πιο πιθανή, αν λάβουμε υπόψη και το αυξημένο ενδιαφέρον που δείχνει η Apple τελευταία σε αναπτυσσόμενες αγορές, ανάμεσα στις οποίες και αυτή της Κίνας (την οποία ο Tim Cook επέλεξε να επισκεφθεί για δεύτερη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα).

    Εσείς, αλήθεια, πώς βλέπετε την ιδέα ενός smartphone με iOS και τόσο οικονομική τιμή;

    Πηγή: Bloomberg

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles