18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    LG VR for G3. Ένα πλαστικό Google Cardboard είναι η VR πρόταση των Κορεατών

    Η Samsung μας έχει ήδη παρουσιάσει την VR πρότασή της (Gear VR) εδώ και καιρό, ωστόσο έρχεται πλέον η ώρα και των έτερων Κορεατών της LG να μας δείξουν τη δική της.

    LG VR

    Τώρα τη γνωρίζουμε επίσημα και, όπως αποδεικνύεται, πρόκειται για μία συνεργασία με την Google που ονομάζεται απλά… LG VR for G3. Όπως φανερώνεται και από το όνομα του, είναι συμβατό με το smartphone G3 των Κορεατών και, στην ουσία, πρόκειται για ένα πλαστικό headset που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το τηλέφωνο μέσα σε αυτό, ενώ διαθέτει ειδικές οπές για τα οπίσθια πλήκτρα έντασης, το flash, το laser autofocus και το ηχείο της συσκευής.

    Το design του VR for G3 έχει εμπνευστεί από το χάρτινο Google Cardboard, μόνο που εδώ έχουμε μία πλαστική κατασκευή με ένα δακτυλίδι από μαγνήτη νεοδυμίου στο αριστερό πλάι που συνεργάζεται με το εσωτερικό γυροσκόπιο του G3, επιτρέποντάς σας να ελέγξετε τη συσκευή χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε την οθόνη της.

    Η VR εμπειρία θα σας προσφέρεται σε συνεργασία με κάποιες συμβατές εφαρμογές και παιχνίδια που βρίσκονται ήδη διαθέσιμα στο Google Play Store.

    Δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες για το πόσο θα κοστίζει η πρόταση της LG ή πού θα μπορείτε να την προμηθευτείτε, με τους Κορεάτες να σημειώνουν απλά ότι η διάθεση του LG VR θα γίνει σε “επιλεγμένες αγορές” όπου και θα δίνεται δωρεάν με την αγορά ενός G3.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles